Koulutusta kuntien luottamushenkilöille 29.-30.9. Lapin yliopistolla

Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry järjestää koulutusta Lapin yliopistolla ja etäyhteyksin kuntien luottamushenkilöille 29.-30.9.2017. Ohjelmaa perjantaina klo 13.00-17.00 sekä illanvietto ja lauantaina klo 9.00-13.00.

Teemoina ovat Osallisuus ja hyvinvoinnin edistäminen sekä Uuden kunnan edellytykset ja haasteet palveluissa. Käsiteltäviä asioita ovat mm. uuden kunnan tehtävät terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämisessä, maakunta- ja sote-uudistuksen tilannekatsaus, sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen valvonta, lastensuojelu, maahanmuuttajahaasteet, hyvinvointikertomus päätöksenteon pohjana, hyvinvointikoordinaattorin tehtävät kunnassa sekä järjestöyhteistyö voimavarana.

Tarkennettu ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan elokuussa. Koulutuksen hinta on 150 €/osallistuja. Olet lämpimästi tervetullut jakamaan tietoa ja kokemuksia kunnan haasteista ja mahdollisuuksista muutosten myllerryksessä!

P.S. Muistathan myös Lapin sosiaali- ja terveysturvan syyspäivät Levillä 7.- 8. syyskuuta. Lisätietoja syyspäivistä löydät tämän linkin kautta.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn