Järjestötietovakan syksyn päivystysvuorot nyt varattavissa

Lapin keskussairaalan aulatilassa sijaitseva järjestöjen infopiste Järjestötietovakka tarjoaa tietoa sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tarjoamasta toiminnasta ja tuesta, sekä vapaaehtoistoiminnasta. Järjestötietovakassa on mahdollista esitellä yhdistyksen toimintaa sekä tarjota tukea LKS:n asiakkaille. Järjestöillä on nyt mahdollisuus varata infopiste käyttöönsä helposti ja vaivattomasti sähköisellä lomakkeella, jonka löydät tämän linkin kautta. Sivulta löytyy myös mm. ohjeita päivystäville järjestöille.

Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry tulee kehittämään tietovakkaa tulevana syksynä mm. uudistamalla sen ilmettä sekä tekemällä infopisteestä nykyistä esteettömämmän. Kaikki infopistettä koskevat kehittämisideat ovat myös erittäin tervetulleita ja niitä voi lähettää osoitteeseen: info(at)lappilaiset.fi

Järjestötietovakka on kesätauolla heinäkuun ajan, mutta voit jo nyt varata yhdistyksellesi sopivimman ajan toimintojesi esittelyyn tulevalle syyskaudelle. Vapaita aikoja on tarjolla heti elokuun alun päivistä alkaen. Aurinkoista kesää kaikille ja pidetään jatkossakin Järjestötietovakka aktiivisena!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn