Aivoterveyslähettiläs -koulutusta Rovaniemellä

Lapin Muistikunto -hanke toteuttaa aivoterveyslähettiläskoulutuksia. Ensimmäinen toteutus alkaa Rovaniemellä keskiviikkona 28.2. klo 12-15 ja jatkuu torstaina 15.3. klo 12-15.

Toinen koulutuskokonaisuus toteutetaan kokonaan verkossa, jolloin osallistua voi vaikkapa kotikoneelta. Kokonaisuus sisältää kolme kahden tunnin koulutusosioita (8.5., 14.5. ja 22.5. klo 12-14). Teknistä tukea saa tarvittaessa Lapin Muistiyhdistykseltä. Osallistuminen on helppoa, tarvitset vain tietokoneen (tai tabletin) sekä nettiyhteyden.

Ilmoittautuminen Lapin Muistiyhdistyksen toimistolle, p. 040 508 0482 / toimisto@lapinmuistiyhdistys.fi

Mitä aivoterveyslähettiläs tekee?

Aivoterveyslähettiläs jakaa tietoa, ohjeita ja vinkkejä aivoterveydestä. Aivoterveyslähettiläs voi pitää luentoja erilaisissa tilaisuuksissa tai toimia vaikkapa aivoterveysryhmän ohjaajana.

Kuka on aivoterveyslähettiläs?

Vapaaehtoinen, joka on innostunut aivoterveyden edistämisestä ja on muistiyhdistyksen tehtäväänsä kouluttama.

Mitä aivoterveyskoulutus sisältää?

Koulutuksessa käydään asiantuntijan kanssa läpi aivoterveyttä edistäviä  ja muistisairauksien riskiin vaikuttavia tekijöitä. Koulutuksessa tutustutaan myös ryhmänohjauksen perusteisiin. Osallistujat saavat materiaalit ja ohjeet luentojen ja ryhmien pitämiseksi. Aivoterveyslähettiläs toimii muistiyhdistyksen kautta ja saa sieltä tukea ryhmän ohjaamiseen ja luentojen järjestämiseen. Vapaaehtoisille aivoterveyslähettiläille järjestetään tsemppitapaamisia, joissa on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja keskustella ajankohtaisista asioista.

Lisätietoja:

Mirja Heikkala
Hankesuunnittelija, Lapin Muistikunto
mirja@lapinmuistiyhdistys.fi
puh. 045 668 3844
Lapinkatu 1B, 96190 Rovaniemi

Tervetuloa mukaan!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn