FinFami etsii uusia vapaaehtoisia Rovaniemellä

FinFami etsii uusia vapaaehtoisia Rovaniemellä

Tervetuloa mukaan FinFamin toimintaan!

Kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu – älä jää yksin!

Joka toinen suomalainen sairastuu jossain elämänsä vaiheessa mielenterveyden häiriöihin. Sairastuminen koskettaa myös heidän läheisiään ja perhettään. FinFami on järjestö, joka tarjoaa tietoa, tukea ja vertaisyhteisön kaikille omaisille, joiden läheinen on psyykkisesti sairastunut.

Meillä FinFamissa pääset tekemään tärkeää työtä, jolla on merkitystä ja joka tuottaa iloa myös sinulle itsellesi. FinFamissa jokainen vapaaehtoinen voi osallistua oman kiinnostuksensa ja käytössä olevan ajan mukaan. Sinä voit vapaaehtoisena auttaa meitä esimerkiksi viestinnässä, tapahtumissa, yhdistyksen pyörittämisessä ja ryhmien ohjaamisessa. Mukana voit olla kertaluonteisesti tai pidemmän aikaa.

Tutkimusten mukaan vapaaehtoistyö lisää hyvinvointia ja onnellisuutta. Vapaaehtoistoiminnalla on siis merkitystä paitsi järjestölle myös vapaaehtoisille itselleen. Vapaaehtoistoiminnasta löytyy iloa ja uusia ystäviä elämään. Me tarjoamme sinulle yhteisön, johon kuulua, sekä tukea ja koulutusta vapaaehtoistehtäviin.

Löydä oma tapasi auttaa ja tee itsellesi ja muille hyvä mieli. Tule mukaan uusien iltaan 19.3.2018 Rovaniemen järjestötalolle klo 17.30 tai ota yhteyttä!

 

Arto Bäckström
Asiantuntija, yhdistyshallinto
p. 045 642 8510
arto.backstrom@finfami.fi

Vaula Ollonen
Asiantuntija, vapaaehtois- ja omaistoiminta
p. 040 027 4624
vaula.ollonen@finfami.fi

P.S. FinFami on myös mukana 20.3. järjestettävillä Järjestömessuilla Lapin ammattikorkeakoululla klo 9–13. Tule moikkaamaan ja vaihtamaan kuulumisia!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn