Ehdota Tehemä pois -järjestöpalkinnon saajaa

Lapin maakunnallinen järjestöneuvottelukunta palkitsee jälleen vuoden vapaaehtoisen toimintamuodon tai vapaaehtoisteon. Tehemä pois -järjestöpalkinto myönnetään järjestölle tai verkostolle, joka on toiminnallaan innostanut, edesauttanut ja rakentanut yhteistyötä järjestöjen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Viime vuonna palkinto myönnettiin Arktiset Maahanmuuttajat ry AMA:lle.

Ehdota palkinnon saajaa keskiviikkoon 18.4. mennessä osoitteessa: http://bit.ly/2pgcp5v

Palkinto jaetaan Lapin maakunnallisen järjestöfoorumin yhteydessä perjantaina 4.5.2018. Kaksipäiväinen maakunnallinen järjestöfoorumi järjestetään tänä keväänä Rovaniemellä 4.-5.5. välisenä aikana, joten merkkaa päivämäärä jo kalenteriisi!

Lisätietoa Tehemä Pois -palkinnosta antavat puheenjohtaja Hilkka Halonen p. 040 721 0590 tai Mervi Kestilä p. 040 689 5910.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn