Maakunnan järjestötekopalkinto Ylitornion 4H-yhdistykselle ansiokkaasta nuorisotyöstä

Lapin maakunnallinen järjestöneuvottelukunta palkitsee jälleen vuoden vapaaehtoisen toimintamuodon tai vapaaehtoisteon. Tehemä pois -järjestöpalkinto myönnetään järjestölle tai verkostolle, joka on toiminnallaan innostanut, edesauttanut ja rakentanut yhteistyötä järjestöjen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Palkinnon saajaksi valittiin tämän vuoden järjestöfoorumin teemaan liittyen toiminta nuorten parissa. Tunnustuksen sai Ylitornion 4H-yhdistys. Yhdistys on nostanut toiminnassaan esille lapsi- ja nuorisotyön yhteistyössä eri toimijoiden kanssa ja järjestänyt suuria nuorisotapahtumia ja antanut siten nuorille mahdollisuuden kokea elämyksiä kotikulmillaan. Tapahtumat on toteutettu nuorison toiveita kuullen ja myös esiintyjät on saatu matalan kynnyksen ajatuksella kohtaamaan lapset ja nuoret kasvokkain.

Lisätietoa Ylitornion 4H-yhdistyksen toiminnasta, Sanna Kangas 0400-126841

Ylitornion 4H:n toimintamallia voivat muutkin järjestöt hyödyntää eri puolilla Lappia ja osaltaan Ylitornion tunnustuksella palkitaan koko 4H:n toimintaa Lapissa

Palkinto luovutetaan maakunnallisessa järjestöfoorumissa 4.5. klo 12.15 Lapin Aluehallintoviraston juhlasalissa.

Lisätietoja antavat: Hilkka Halonen 040-5663447 ja Ritva Kauhanen 0400-377062 ja Mervi Kestilä 040-6895910

Median edustajat ovat tervetulleita foorumiin.

Oheisesta linkistä löytyy järjestöfoorumin ohjelma. Ohjelma


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn