Lapin sosiaali- ja terveysturvan syyspäiviä vietetään teemalla ”Hyvinvointi markkinoilla”

Perinteikkäitä Lapin sosiaali- ja terveysturvan syyspäiviä vietetään yli satapäisen yleisön voimin 6.-7.9.2018 Saariselällä Hotelli Riekonlinnassa. Valtiovarainministeriön alivaltiosihteeri Päivi Nergin aiheena syyspäivillä on Sote yhteiskuntapolitiikan välineenä. Lapin maakuntauudistus ja sote-uudistuksen valmistelun muutosjohtaja Marja Perälä kertoo siitä, kun ”Meille syntyy uusi Lappi”. Kirjailija Katja Kettu avaa omaa näkemystään asiasta.

 

Torstaina syyspäivillä ollaan hyvän elämän tuottoa tavoittelemassa. Päivän aikana keskustellaan maakunta- ja sote-uudistuksesta ja sen tuomista muutoksen tuulista hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysaloille. Perjantain aiheina ovat arvot ja tieto kivijalkana, jolloin pohditaan tieto-osallisuutta ja -kumppanuutta sekä muita yhteiskunnallisia kysymyksiä.

 

Lapin Sosiaali- ja terveysturvayhdistys jakaa vuosittain myös sosiaali- ja terveysturvan syyspäivien yhteydessä vuoden Kellokas -huomionosoituksen henkilölle tai yhteisölle, joka toiminnallaan on ollut ansiokkaasti vaikuttamassa ja edistämässä lappilaisten hyvinvointia sekä rakentamassa ja kehittämässä lappilaisten tarpeisiin vastaavaa sosiaali- ja terveyspolitiikkaa.

 

Päivien ohjelma ja muut tiedot löytyvät osoitteesta lappilaiset.fi.

https://www.lappilaiset.fi/tapahtuma/lapin-sosiaali-ja-terveysturvan-syyspaivat-2018/

 

Lisätietoja:

Mervi Kestilä                                 Veli-Matti Ahtiainen
toiminnanjohtaja                          puheenjohtaja
puh. 040 689 5910                      puh. 0400 398 217