Minkälaisia palveluita yhdistyksenne voisi tarjota tulevassa maakunnassa lappilaisille?

Minkälaisia palveluita yhdistyksenne voisi tarjota tulevassa maakunnassa lappilaisille?

Lapin maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelu kerää lokakuussa 2018 tietoa Lapissa toimivilta yrityksiltä ja kolmannen sektorin toimijoilta niiden halukkuudesta ja valmiuksista hakeutua maakunnan palveluntuottajiksi. Tulevan Lapin maakunnan palvelustrategiassa asetetaan tavoitteet markkinoilta hankittavien palveluiden osuudelle. Lapissa palvelustrategian suunnitteluun halutaan osallistaa tulevia palveluntarjoajia eli yrityksiä ja yhdistyksiä. Tietoa halutaan tässä vaiheessa erityisesti sote- ja kasvupalvelujen tuottajilta.

”Tavoitteena on saada käsitys erilaisten yritysten ja yhteisöjen kiinnostuksesta hakeutua palvelutuottajiksi tulevassa tilanteessa. Tarvitsemme maakuntavalmistelussa myös ymmärrystä tekijöistä, jotka edistävät motivaatiota ja valmiuksia palveluntuottajaksi hakeutumiselle. Jos siis sinulla on suunnitelmissasi hakeutua tulevan maakunnan palveluntuottajaksi, olisi hienoa jos ehtisit vastata kyselyymme”, toivoo Lapin sote-muutoskoordinaattori Miia Palo.

Kyselyn vastaukset eivät sido mitenkään palveluntuottajia tai maakuntaa. Vastauksia käytetään Lapin palvelumarkkinoiden tilanteen arviointiin maakuntavalmistelussa sekä vuoropuhelun foorumeiden jatkovalmisteluun. Kyselyn tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille eikä kyselyn perusteella tehtävissä yhteenvedoissa voida tunnistaa yksittäistä vastaajaa. Halutessaan vastaaja voi jättää yhteystietonsa kyselyn yhteydessä, jos haluaa saada suoraan sähköpostiinsa seurantaa tilanteesta.

Linkki kyselyyn: https://fi.surveymonkey.com/r/HCJ8LYS