Vastaa ”Järjestöt ja seurakunnat perhekeskuksissa Lapissa” -kyselyyn

Vastaa ”Järjestöt ja seurakunnat perhekeskuksissa Lapissa” -kyselyyn

Perhekeskussuunnitelmat etenevät hitaasti, mutta varmasti ympäri Suomea. Lapissakin halutaan kartoittaa tarkemmin, mitä kaikkea alueemme järjestöt ja seurakunnat tekevät ja mihin kaikkeen pystymme perhekeskuksissa ympäri maakuntamme. Tietoja hyödynnetään sekä hankkeessamme, Lapin perhekeskustoiminnan kehittämisessä ja lisäksi tieto on saatavilla järjestöverkostojen käyttöön Lapissa.

Vastaamisaikaa on 15.3.2019 saakka.

Vastaa tästä: http://bit.ly/perhekeskus19lappi

Kyselyn tulokset yhdistetään kahden muun aiemmin tehdyn selvityksen kanssa. Tiedoista koostetaan Lapin lapsi- ja perhepalvelujen kehittämisessä käytettävää materiaalia järjestö- ja seurakuntanäkökulmasta. Tavoitteena on, että yhdessä pystymme tarjoamaan kuntakohtaisesti parasta mahdollista tukea alueidemme perheille.