Tule verkostoluotsiksi Toimeksi.fi-verkkopalvelukokonaisuuteen

Haemme verkostoluotsia Toimeksi.fi verkkopalvelukokonaisuuteen Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistykseen.

Verkkopalvelukokonaisuus koostuu valtakunnallisesta toimeksi.fi-sivustosta sekä kolmestatoista alueellisesta rinnakkaisverkkopalvelusta. Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuus koordinoi ja kehittää toimeksi.fi -verkkopalvelun tekniikkaa, saavutettavuutta, esteettömyyttä, käytettävyyttä ja asiakaslähtöisyyttä yhdessä alueellisten verkostojen kanssa. Toimeksi.fi helpottaa kansalaistoimintaan liittyvää viestintää ja tiedonhallintaa.

Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ylläpitää ja kehittää Veikkauksen tuella eri yhdistysten ja järjestöjen verkostoyhteistyötä kehittävää ja toimintaedellytyksiä parantavaa sekä järjestöjen ja julkisen sektorin välistä yhteistyötä edistävää Järjestörakennetta. Lisäksi yhdistys hallinnoi Veikkauksen tuella erilaisia kehittämishankkeita. Yhdistyksellämme on koordinaatiovastuu valtakunnallisesta Toimeksi.fi –verkkopalvelukokonaisuudesta. Työparinasi toimii tekninen asiantuntija sekä tukenasi laaja, osaava verkosto ja yhdistyksen henkilökunta.

Hakuaikaa 30.4.2019 saakka. Katso tarkempi kuvaus https://www.lappilaiset.fi/tyopaikka/vastaava-verkkopalveluasiantuntija-toimeksi-fi-verkkopalvelukokonaisuuteen/