Tule mukaan järjestämään yhteistä tapahtumaa Rovaniemen Kuulon ry:n kanssa

Tule mukaan järjestämään yhteistä tapahtumaa Rovaniemen Kuulon ry:n kanssa

Kiinnostaisiko yhdistystäsi osallistua järjestötapahtuman järjestämiseen tulevana kesänä?

Kuuloliiton kuuloauto kurvailee perinteisesti Lappiin ja Rovaniemelle tänäkin kesänä. Kahtena aiempana kesänä Rovaniemen Kuulo ry on ollut kuuloauton kanssa Rovaniemen Wanhoilla markkinoilla.

Tänä vuonna kuuloauto on Rovaniemellä lauantaina 29.6.2019. Alustavana ajatuksena mennä kuuloauton kanssa esim. Lordinaukiolle ja olisi mukava saada paikalle myös muita järjestöjä. Mahdollisuus olisi pitää siinä vaikka järjestötoria, jota mainostaisimme etukäteen somessa ja lehdissä.

Järjestöt voisivat pitää ständiä, jossa esittäytyä ja suorittaa neuvontaa ja opastusta. Kuuloauto on matkailuautosta rakennettu liikkuva kuulontutkimusasema ja siinä suoritetaan pientä maksua vastaan matalan kynnyksen kuuloseuloja eli tutkitaan kuuloa henkilöiltä jotka epäilevät kuulonsa alentuneen, mutta eivät vielä käytä kuulolaitetta. Yleensä tarjolla on ollut myös kahvia ja pullaa, josta peritty vapaaehtoista maksua.

Tapahtuman suunnittelu on siis vasta idea-asteella. Mikäli koette, että jollakin taholla olisi resursseja ottaa koppia tapahtuman koordinoinnista, niin älkää epäröikö ehdottaa sitäkin.

Yhteydenotot sähköpostilla

JANNE ALKKI, PJ
ROVANIEMEN KUULO RY
Aurinkotuulentie 10 | 96190 ROVANIEMI
+358 44 060 5173 [1] | rovaniemenkuulo@gmail.com
www.facebook.com/rovaniemenkuulo [2]