Lapin Sosiaali- ja terveysturvan syyspäivät 2019

Lapin Sosiaali- ja terveysturvan syyspäivät 2019

Lapin Sosiaali- ja terveysturvan syyspäivät 2019

Hyvinvoinnin arvot ja pirulliset ongelmat – Lapin sosiaali- ja terveysturvan syyspäivät 5.-6.9. Luostolla

Asiantuntijat kertovat ajatuksistaan uudistettavan palvelujärjestelmän johtamisesta, arvoista ja ongelmista. Lisätietoa syyspäivien ohjelmasta osoitteessa: www.lappilaiset.fi.

Perinteikkäitä Lapin sosiaali- ja terveysturvan syyspäiviä vietetään Luostolla teemalla ”Hyvän Kehrän Kierre”.  Syyspäivät järjestetään 5.-6.9.2019 aivan tunturikylän keskellä sijaitsevassa Lapland Hotels Luostotunturissa. Kahden päivän aikana on luvassa kattavasti ajankohtaisia ja asiantuntevia puheenvuoroja, verkostoitumista sekä aikaa yhteiselle keskustelulle.

Torstaina syvennytään palvelujärjestelmän muutokseen ja sen johtamiseen. Kuulemme mm. Sosiaali- ja terveysministeriön ylijohtaja Kirsi Varhilan puheenvuoron Sotepalveluiden uudistamisesta ja Valtiovarainministeriön Muutosjohdon akatemian / HAUS:n projektijohtaja Katja Kolehmaisen ajatuksia siitä, miten muutos saadaan tapahtumaan.

Perjantaina jatketaan teemalla ”Hyvinvoinnin tekijät”. SPR:n pääsihteeri Kristiina Kumpula kertoo tietoon rakentuvasta toiminnasta ja Taideyliopiston vararehtori tuo esiin kulttuurin ja taiteen merkityksestä hyvinvoinnin tekijänä. Lisäksi molempina päivinä luvassa paljon muita mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja.

 

Lisätietoja:
Mervi Kestilä, Toiminnanjohtaja
Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry
puh. 040 689 5910
mervi.kestila@lapinsote.fi