Tiedote Nuorten Ystävien klubitalojen jäsenille ja yhteistyökumppaneille

Nuorten Ystävien ylläpitämät Klubitalo Pönkkä (Oulu), Klubitalo Tönäri (Kajaani) ja Klubitalo Roihula (Rovaniemi) sulkevat ovensa kävijöiltä väliaikaisesti 31.3.2020 saakka. Syynä on Suomen koronavirusepidemia. Väliaikainen sulku on varotoimi, sillä moni jäsenistä kuuluu riskiryhmään. Kellään henkilökunnasta tai jäsenistä ei ole tiettävästi todettu virusta.

Jäsenillä on mahdollisuus olla yhteydessä klubitaloille puhelimitse virka-aikaan:
Klubitalo Pönkkä, p. 050 520 6065
Klubitalo Tönäri, p. 050 433 5268
Klubitalo Roihula, p. 050 4499 426

Klubitalojen henkilökunnan suorat puhelinnumerot löytyvät internet-sivuiltamme www.nuortenystavat.fi. Noilla sivuilla tiedotamme tilanteen kulusta.

 

Sulun aikana pyrimme aktiivisesti pitämään jäseniin yhteyttä sekä kehittämään keinoja etäyhteyksiin ja etäklubitalotoimintaan. Ketään ei jätetä yksin ja klubitaloille voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Tiedotamme jatkosta kuukauden lopussa.