Virtuaalinen KUNTAKIERROS2020

Virtuaalinen KUNTAKIERROS2020

Lapin Kilpirauhasyhdistys ry15 vuotta alueellista potilasjärjestötyötä

Virtuaalinen KUNTAKIERROS2020
”Innostu virtuaalisesta vertaistukitoiminnasta ja tule mukaan!”

Lapin Kilpirauhasyhdistys ry on perustettu vuonna 2004. Helmikuussa 2019 tuli kuluneeksi 15 vuotta, alueellista potilasjärjestötyötä Lapissa. Yhdistyksen historiikki julkaistiin tuolloin e-lehdeksi ja sen pääsee lukemaan osoitteessa www.lapinkilpi.com .Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää kilpirauhassairauksien tunnettavuutta ja hoitoa, sekä kilpirauhassairaiden fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia Lapissa. Yhdistys on Suomen Kilpirauhasliitto ry:n pohjoisin jäsenyhdistys.

Lapin Kilpirauhasyhdistys ry ja sen hallinnoima, STEA:n rahoittama, KERRO JA KUUNTELE -projekti järjestävät lääkäri- ja muita asiantuntijaluentoja, tiedotusta kilpirauhassairauksista, vertaistukea, virkistystoimintaa ja kokemusluentoja toimialueellaan.

Tulevan syksyn aikana kierrämme virtuaalisesti kaikissa Lapin kunnissa, teemalla ”Innostu virtuaalisesta vertaistukitoiminnasta ja tule mukaan!”. Ohjelmassa mm. Yhdistyksen ja KERRO JA KUUNTELE -projektin toiminnan esittely ja keskustelua kilpirauhasasioista. Virtuaalinen KUNTAKIERROS2020 toteutetaan Teams kokousohjelmalla. Ilmoittaudu heti mukaan kotikuntasi tilaisuuteen!
Lisätietoja, aikataulun, ohjelman ja ilmoittautumislinkit löydät alla olevasta linkistä tai osoitteesta www.lapinkilpi.com

”Innostu virtuaalisesta vertaistukitoiminnasta ja tule mukaan!”

Tervetuloa mukaan!