Virtuaaliset järjestömessut 2.-3.3.2021

Virtuaaliset järjestömessut 2.-3.3.2021

Osallistu virtuaalisille järjestömessuille!

Järjestömessuilla tuodaan esiin järjestöjen rooli osallisuuden lisäämisessä. Messut tekevät näkyväksi järjestöjen työn ihmisen tukena. Valtakunnalliset virtuaaliset järjestömessut tehdään yhdessä ensimmäistä kertaa 2.–3.3.2021. Kokonaan verkossa toteutettavat järjestömessut antavat loistavan mahdollisuuden tehdä tutuksi järjestöjen toimintaa ympäri Suomen.

Messuvieraiksi ovat tervetulleita kuntien ja valtion työntekijät, päättäjät, järjestöt, yksityisen sektorin toimijat ja kuntalaiset eli kaikki, joita järjestöjen toiminta ja mahdollisuudet kiinnostavat. Järjestömessut järjestävät Lapissa toimivat osallisuutta lisäävät hankkeet: High Five, Hyvää huomista! ja VALPAS 2. Tilaisuuden avaa Sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen ja hän toimii myös messujen suojelijana.

Messut toteutetaan yhdessä. Olitpa pieni tai suuri, valtakunnallinen tai paikallinen järjestö, olet tervetullut tuottamaan omaa ohjelmaa virtuaalimessuille. Valitsette siis itse, millä tavalla tuotte esiin toimintaanne.

Virtuaalimessut kestävät kaksi päivää, joten ihan ensimmäiseksi valitse ohjelmasta sopiva aika esityksellenne. Seuraavaksi miettikää, mitä aihetta haluatte esitellä ja millä välineellä sen toteutatte. Työkaluina voi käyttää esimerkiksi Teamsia tai Zoomia. Voitte pitää esittelyn reaaliaikaisesti tai videolla tai sähköisellä esitteellä, jotka linkitetään verkkosivulle. Voitte myös halutessanne järjestää esimerkiksi asiantuntijaseminaareja, tietoiskuja tai muuta virtuaalisesti toteutettavaa kaikille avointa ohjelmaa. Kun ohjelma valmistuu, se löytyy www.jarjestomessut.fi-sivulta.

Ohjelman rakentamisen tueksi tai lisätietojen saamiseksi toteutetaan kolme virtuaalisten järjestömessujen tukiklinikkaa. Klinikalla pohditaan yhdessä tekniikkaan tai esityksen sisältöön liittyviä asioita. Katso tukiklinikoiden linkit http://www.jarjestomessut.fi/tietoja/

Messut ovat maksuttomat ja kaikille avoimet. Jotta saisimme messuille mahdollisimman paljon kävijöitä, kertokaa tapahtumasta omille kohderyhmillenne, verkostoillenne ja asiakkaillenne esimerkiksi somessa, uutiskirjeissä ja kotisivuilla.

 

Ilmoita järjestönne mukaan viimeistään 14.2.2021 täyttämällä alla olevasta linkistä löytyvä kysely.

https://q.surveypal.com/Ilmoittautuminen-jarjestomessuille/0

 

Tutustu messuihin: www.jarjestomessut.fi

Lisätietoja:

Sanna Laine, sanna.laine(at)nuortenystavat.fi p. 044 5512 408

Asiasanat

järjestömessut, messut,