Exit toiminnan koulutustilaisuus järjestöille 09.04.2021

Hei,

 

Sisäministeriö ja Diakonissalaitoksen EXIT-hanke järjestävät Exit-toiminnasta koulutustilaisuuden järjestöille ja yhteisöjen edustajille 09.04.2021 (klo 12.00-15.00).

 

Koulutus on tarkoitettu henkilöille ja organisaatioille, jotka voivat omassa työssään kohdata väkivaltaisesti radikalisoituneita tai radikalisoitumisriskissä olevia henkilöitä. Koulutus on tarkoitettu myös niille tahoille, jotka omassa työssään kehittävät väkivaltaisen radikalisoitumisen ennalta ehkäiseviä toimia sekä työskentelevät esim. väkivaltatyön parissa.

 

Tämä kutsu on lähetetty laajalle toimijajoukolle, jotta mahdollisimman moni kiinnostunut voisi osallistua tilaisuuteen. Pyydämme välittämään viestiä omissa verkostoissanne potentiaalisille osallistujille ja tahoille, jotka voisivat hyötyä koulutuksesta. Diakonissalaitoksen Exit-tiimiin voi olla matalalla kynnyksellä yhteyksissä väkivaltaiseen ekstremismiin liittyvissä kysymyksissä ja pohdinnoissa.

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen:  Ilmoittautumislinkki:  tästä

(Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki koulutusta edeltävänä päivänä)

 

Lämpimästi tervetuloa,

Exit-tiimi

Aino, Lotta, Matti, Onni ja Oussama

 

  1. 0503088912 exit@hdl.fi

https://www.hdl.fi/exit/