Lapin Liikunta ry järjestää yhteistyössä Lapin aluehallintoviraston kanssa Liikuntaneuvonnan ABC- Etäkoulutuksen 28.4 klo 12.30-15.30

Lapin Liikunta ry järjestää yhteistyössä Lapin aluehallintoviraston kanssa Liikuntaneuvonnan ABC -mistä liikkeelle ja mihin suuntaan -etäkoulutuksen – keskiviikkona 28.4 klo 12.30-15.30. Koulutus toteutetaan Microsoft Teams -alustalla.

Koulutuksessa käydään läpi konkreettisia keinoja liikuntaneuvonnan käynnistämiseen. Tavoitteena on, että jokainen liikuntaneuvontaa tarjoava tai sitä suunnitteleva taho pääsisi ottamaan seuraavan askeleen toiminnassaan. Koulutuksessa tuodaan esille myös liikuntaneuvonnan ajankohtaiset asiat mm. maaliskuun lopussa julkaistut valtakunnalliset liikuntaneuvonnan suositukset ja työkaluja toteuttamisen seurantaan.   Koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutukseen ilmoittautuminen torstaihin 22.4. mennessä alla olevan linkin kautta
https://www.lyyti.in/Liikuntaneuvonnan_ABC_mista_liikkeelle_ja_mihin_suuntaan_0054

 

Ystävällisin terveisin,
Anne Angerman
Terveysliikunnan kehittäjä
puh. 040 8329 321
Lapin Liikunta ry
Hallituskatu 20 B 7
96100 Rovaniemi

 

www.lapinliikunta.com

www.facebook.com/lapinliikunta