Asiakkaat ja sote: Kehitetään yhdessä! -seminaari tiistaina 25.5.

Tavoitteenamme on vahvistaa asiakkaiden osallistumista sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen yhdessä ammattilaisten kanssa. Asiakasosallisuutta tukevien toimintatapojen ja yhteiskehittämisen menetelmien esittelyllä haluamme tukea kulttuurinmuutosta sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisessa. Tulevaisuuden sote-keskusten kehittämistyön ollessa täydessä vauhdissa on oikea hetki tarkistaa, että käytössä on hyviä työmenetelmiä asiakasosallisuuden toteuttamiseen ja yhteiskehittämiseen. 

Järjestämme aiheesta maksuttoman webinaarin tiistaina 25.5.2021 klo 12.00–16.00. Webinaari on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille ja päättäjille, asiakkaille ja potilaille sekä potilas- ja kansalaisjärjestöjen edustajille.

Ilmoittadu webinaariin tästä linkistä perjantaihin 21.5.2021 mennessä

Tilaisuuden osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla webinaaria edeltävänä päivänä 24.5.2021.