TULE MUKAAN RAKENTAMAAN TIMANTTISTA YHTEISTYÖTÄ!

TULE MUKAAN RAKENTAMAAN TIMANTTISTA YHTEISTYÖTÄ!

Kutsumme lappilaisia järjestö- ja yhdistystoimijoita, järjestöyhdyshenkilöitä ja hyvinvointikoordinaattoreita, sote-ammattilaisia, kehittäjiä sekä päättäjiä rakentamaan yhdessä timanttista sote-hyte-järjestöyhteistyötä Lapissa.

 

Tarkoitus

 • edistää edellä mainittujen toimijoiden yhteistyötä kohtaamalla työpajoissa sekä mahdollistaen yhdessä suunnittelua asian äärellä.  Työpajatyöskentelyn tuloksena syntyy ehdotus Lapin hyvinvointialueen sote-hyte-järjestötoimijoiden yhteistyöstä.

Sisältö

 • pullakahvien lisäksi tarjolla on yhdessä ideointia, työskentelyä ja näkökulmien vaihtamista. Työpajatyöskentelyn teemoina ovat muun muassa  jo olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen tarkastelu, eri toimijoiden timanttisen yhteistyön hahmottelu sekä miten se konkreettisesti toteutuu Lapin hyvinvointialueella ja mitä kompastuskiviä matkalla on jo taklattu.

Hyöty sinulle

 • pääset vaikuttamaan ja kertomaan näkökulmasi. Saat vinkkejä jo olemassa olevista sote-hyte-järjestöyhteistyön hyvistä käytännöistä ja toimintatavoista. Ymmärrät paremmin kehittämistarpeet matkalla timanttiseen yhteistyöhön. Tilaisuus on myös mahdollisuus tutustua ja rakentaa yhteistyötä alueesi muiden toimijoiden kanssa.

Järjestämme kuusi alueellista live-tilaisuutta:

Rovaniemi 30.8 klo.15-17.30

Sodankylä 1.9 klo.15-17.30

Inari 14.9 klo.15-17.30

Kemijärvi/Itälappi 20.9 klo.15-17.30

Kemi 27.9 klo.15-17.30

Tornio 28.9 klo.15-17.30

 

Sekä kaikille avoimen etätilaisuuden

24.9 klo.13-15

 

Lue lisää: https://ekollega.fi/fi/-/timanttinen-yhteisty%C3%B6?redirect=%2Ffi%2Fetusivu

Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropol.com/s/timanttinen-yhteistyo-tilaisuudet

 

Mukana timanttisen yhteistyön kokonaisuutta rakentamassa:

 • Järjestökeskus Kitinen ry
 • Kemijärven Järjestökiehinen ry
 • Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry
 • Rovaniemen Kansalaistalo/Rovaniemen Neuvokas/MIELI Rovaniemen Seudun Mielenterveys ry
 • Sami Soster ry
 • Järjestöjen sote-muutostuki/Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry
 • Lapin järjestöneuvottelukunta
 • Sote-rakenneuudistus Lapissa-hanke
 • Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/Rakenteellinen sosiaalityö Lapissa -hanke