Maailman psoriasispäivän tapahtuma Rovaniemellä

Maailman psoriasispäivän tapahtuma Rovaniemellä

Maailman psoriasispäivää vietetään Rovaniemellä 29.10

Lisätietoja tapahtumasta: Maailman psoriasispäivän tapahtuma Rovaniemellä – Psoriasisliitto

Mikä on Maailman psoriasispäivä?

Maailman psoriasispäivää vietetään joka vuosi 29.10. Päivän organisoi maailman psoriasisjärjestöjen kattojärjestö IFPA, ja Suomessa sen toteutuksesta vastaa Psoriasisliitto. Myös yhdistykset ja kaikki sairastavat ovat tervetulleita osallistumaan Maailman psoriasispäivään hyväksi katsomallaan tavalla!

Vuonna 2021 kampanja tuo jo kolmannen kerran esiin psoriasiksen aiheuttamaa mielen kuormitusta. Maailman psoriasispäivänä tarjoamme psoriasista sairastaville läheisineen hyvää mieltä ja muistutamme, että psoriasiksen aiheuttamasta mielen kuormituksesta kannattaa puhua, sillä siihen on saatavilla apua.