Tervetuloa mukaan Kokemuksesta voimaa! -tilaisuuteen esittelemään kokemusosaamista

Tervetuloa mukaan Kokemuksesta voimaa! -tilaisuuteen esittelemään kokemusosaamista

Lapin kokemusosaamisen verkosto järjestää Lapin keskussairaalassa Kokemuksesta voimaa! -tilaisuuden tiistaina 17.5.2022 klo 12-16.

Tilaisuuden tarkoituksena on tehdä tutuksi LKS:n työntekijöille Lapin kokemusosaamisen toimintaa. Tarkoituksena on esitellä sitä, mitä kokemusosaamisella tarkoitetaan eli mitä ja ketä ovat kokemustoimijat, kokemusasiantuntijat, kehittäjäasiakkaat sekä vertaistukijat.

Ohjelmassa on infotilaisuus, jossa em. käsitteet avataan, kerrotaan miten kokemusosaamista voi hyödyntää hoitotyössä, esitellään kokemusosaamisen prosessi Lapin sairaanhoitopiirissä sekä mahdollistetaan tutustuminen Lapin alueen kokemustoimijoihin/kokemusasiantuntijoihin/kehittäjäasiakkaisiin/vertaistukijoihin.

Haluaako teidän järjestönne kokemustoiminta, kokemusasiantuntijatoiminta tai vertaistukitoiminta olla esillä tilaisuudessa?

Mikäli haluatte mukaan, ilmoittautuminen tapahtuu 15.2.2022 mennessä osoitteeseen info@lappilaiset.fi.

HUOM! Tilaisuudessa ei ole tarkoitus esitellä järjestöjen toimintaa yleisesti, vaan kokemustoimintaa / kokemusasiantuntijatoimintaa / kehittäjäasiakastoimintaa / vertaistukitoimintaa.

Mukaan voivat siis ilmoittautua järjestöt ja yhdistykset, joilla em. toimintaa on.

Asiasanat

kokemuksellinen asiantuntijuus, kokemusasiantuntija, kokemusasiantuntijuus,