Haussa verkostoluotsi Lähellä.fi-verkkopalveluun!

Haussa verkostoluotsi Lähellä.fi-verkkopalveluun!

Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ylläpitää ja kehittää Stean myöntämällä tuella yhdistysten ja järjestöjen verkostoyhteistyötä kehittävää ja toimintaedellytyksiä parantavaa, sekä järjestöjen ja julkisen sektorin välistä yhteistyötä edistävää Järjestörakennetta Lapissa. Yhdistyksemme koordinoi myös valtakunnallisen Lähellä.fi –verkoston toimintaa ja on osa valtakunnallista Järjestöjen sote-muutostuki-hanketta. Lisäksi yhdistys hallinnoi Stean:n tuella myös muita erilaisia kehittämishankkeita.

Haluaisitko sinä toimia asiantuntevan valtakunnallisen Lähellä.fi-verkoston ja uuden Lähellä.fi-verkkopalvelun luotsaajana? Tervetuloa Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistykseen verkostotyön ammattilaiseksi!

Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys koordinoi Lähellä.fi-verkkopalvelun parissa toimivaa Lähellä.fi -verkostoa (entinen Toimeksi.fi-verkosto), joka on toiminut vuodesta 2013 lähtien. Olemme nyt yhdessä rakentamassa uutta verkkopalvelua vanhojen alueellisten palvelujemme pohjalta. Uusi Lähellä.fi on valtakunnallisesti ja alueellisesti toimiva helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka avulla ihminen löytää merkityksellistä toimintaa, yhteisöllisyyttä, apua ja osallistumismahdollisuuksia. Palvelu kokoaa järjestöjen ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen, sekä edistää kansalaistoiminnan näkyvyyttä Suomessa. Uudistuksen ensimmäinen vaihe, Lähellä.fi, on nyt avattu ja jatkossa koko Suomen kaikki kansalaisille suunnatut järjestötiedot ja toimintailmoitukset löytyvät osoitteesta Lähellä.fi. Palvelumme kuitenkin jatkaa uudistumistaan: loppuvuoden aikana Toimeksi.fi-verkkopalvelukokonaisuudesta uuteen kotiin siirtyvät myös järjestöille ja julkiselle sektorille suunnatut sisällöt.

Koordinoivana tahona Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ylläpitää ja kehittää Lähellä.fi -verkkopalveluun liittyviä koulutuksia, viestintää, tekniikkaa, saavutettavuutta, esteettömyyttä, käytettävyyttä sekä asiakaslähtöisyyttä yhdessä verkoston alueellisten toimijoiden kanssa. Työparinasi toimii tekninen asiantuntija, tukenasi on laaja, osaava verkosto sekä oman yhdistyksen innostava henkilökunta.

Verkostoluotsina tehtäväkuvaasi kuuluvat

  • Lähellä.fi-kokonaisuuden ja -verkoston koordinointi
  • Lähellä.fi -verkkopalvelun viestinnän, koulutuksen ja yhteistyön koordinointi ja seuranta
  • verkostoon ja Lähellä.fi -verkkopalveluun liittyvien sopimusten hallinnointi
  • dokumentointi, arviointi, raportointi
  • budjetointi ja kustannusten hallinta
  • yhteistyö- ja laajentumisneuvottelut
  • rahoittajayhteistyö ja uusien rahoitusmahdollisuuksien kartoitus
  • sisällöllinen kehittäminen ja ylläpito yhteistyössä verkoston toimijoiden kanssa
  • tiedon hankinta ja tuottaminen verkoston tarpeeseen

Verkostoluotsin tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi, kuitenkin riippuen STM:n vuosittain myöntämästä rahoituksesta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ edellyttää matkustamista. Etätyön tekeminen mahdollista. Noudatamme Sosiaalialan järjestö-tes:ta. Palkkauksesta voit esittää oman toiveesi.

Hakemus ja cv osoitteeseen virpi.nevalainen(at)lapinsote.fi, otsikolla ”Verkostoluotsi” viimeistään 27.5.2022 klo 12.

Lisätiedot arkisin: verkostoluotsi Riitta Kurki p. 044 700 6237 tai yhdistyksen puheenjohtaja Veli-Matti Ahtiainen p. 040 039 8217.

Asiasanat

avoimet työpaikat,