Rovaniemen Neuvokas hakee järjestöneuvojaa

Rovaniemen Neuvokas hakee järjestöneuvojaa

Nykyisen järjestöneuvojamme siirtyessä yhdistyksessämme toisiin tehtäviin etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen järjestöneuvojaa Rovaniemen kansalaistalossa toimivaan järjestöpiste JOIKUun.

TARJOAMME mielenkiintoisen ja monipuolisen työn monitoimijaisessa verkostossa osana rakentuvaa Rovaniemen kansalaistalokonseptia. Järjestöpiste JOIKUssa ohjaat asukkaita heidän tarpeitaan vastaavaan järjestötoimintaan ja tuet paikallisten järjestöjen toiminnanedellytyksiä sekä kehität yhdessä toimijoiden kanssa vahvempaa järjestö-kuntakumppanuutta. Järjestöneuvojana toimit järjestöjen toiminnanedellytysten tiimin tiimivastaavana. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Noudatamme 6 kk koeaikaa. Työyhteisömme on savuton.

NEUVOKAS on yli sadan järjestön, kaupungin, seurakunnan ja muiden toimijoiden  yhteenliittymä, joka vastaa Suomen pohjoisimman vapaaehtoistyönkeskuksen toiminnasta ja sen yli 200 vapaaehtoisen hyvinvoinnista. Neuvokas koordinoi Rovaniemen kansalaistalon arkityön sujumista sekä asukastoimintaa talon tuvalla. Toiminnan vastuullisena taustatahona toimii MIELI Rovaniemen seudun mielenterveys ry.

ODOTAMME järjestöneuvojalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa, järjestökentän ja sen toiminnan vahvaa osaamista, julkisen palvelujärjestelmän tuntemusta sekä kokemusta monitoimijaisesta työskentelystä.

Tiedusteluihin vastaavat yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Kaisa Kostamo-Pääkkö, kaisa.kostamo-paakko (at) poske.fi, puh 0400 865 626  ja toiminnanjohtaja Suvimaria Saarenpää, suvimaria.saarenpaa (at) rovaniemenneuvokas.fi, puh. 0400 350 978.

Vapaamuotoiset, kirjalliset hakemukset ja ajan tasalla olevan ansioluettelo järjestöneuvojan tehtävään tulee jättää 6.7. klo 16.00 mennessä toiminnanjohtajan s-postiin. Hakemuksia emme palauta.

Asiasanat

avoimet työpaikat, rovaniemi, järjestötyö, järjestötyöntekijä,