Tervetuloa verkostoitumaan nuorten parissa toimivien kanssa! To 15.9.2022 klo 8.30-12.00 Lappia-talolla

Tervetuloa verkostoitumaan nuorten parissa toimivien kanssa! To 15.9.2022 klo 8.30-12.00 Lappia-talolla

Tapahtumaan ovat tervetulleita järjestöt, Rovaniemen kaupungin työntekijät, oppilaitosten edustajat sekä yksityiset palveluntuottajat. Saamme paikalle myös nuoria kertomaan heidän näkemyksiään heitä koskevista asioista. Aloitamme tutustumisen ja verkostoitumisen merkeissä – jokaiselle toimijalle on varattu esittelypöytä, joiden äärellä toiset voivat käydä tutustumassa nuorille tarjolla olevaan tukeen ja toimintaan. Kahvitauon jälkeen siirrymme työpajaan, jonka tavoitteena on löytää uusia yhdessä tekemisen paikkoja ja vahvistaa jo olemassa olevaa käytännön yhteistyötä.

Esite

Ilmoittaudu tapahtumaan ke 31.8.2022 mennessä: https://bit.ly/3HllscW

 

Lisätietoja: Rovaniemen Neuvokas, Heli Pääkkö, p. 043 827 3137, heli.paakko@evaitareppuun.fi