Tero Hannula aloitti verkostoluotsina!

Tero Hannula aloitti verkostoluotsina!

Verkostoluotsi vastaa valtakunnallisen Lähellä.fi-verkoston toiminnasta, jonka keskiössä on järjestötietopalvelu Lähellä.fi. Järjestötietopalvelun kehittäminen on tärkeä keino vahvistaa järjestöjen tuen ja toiminnan näkyvyyttä juuri nyt, kun hyvinvointialueiden toimintaa ollaan rakentamassa ja kunnat alkavat toimia muuttuneessa roolissaan. Järjestöjen hyvä työ on oltava helposti ihmisten saavutettavissa ja löydettävissä, läheltä.

”Tavoitteenani on ihmisten hyvinvoinnin lisääminen auttamalla heitä löytämään helposti järjestöjen toiminnan ja tuen pariin – ihan joka puolella Suomea.”

Hannula pitää tärkeänä laajaa valtakunnallista yhteistyötä Lähellä.fi-verkostossa. Hänellä on vahva usko siihen, että se palvelee kaikkien alueiden asukkaita, että järjestöt edistävät yhteistä asiaa yhdessä, koko maan laajuisesti.

”Eri puolilla Suomea toimivilla järjestöillä on vähän erilaista tietoa ja osaamista ihmisten tarpeista. Yhteistä on se, että asiantuntemusta on valtava määrä. Lähellä.fi-verkostossa ei koskaan etukäteen osaa arvata, tuleeko paras idea tai kehittämisehdotus Lapista, Uudeltamaalta, Pohjois-Karjalasta tai vaikka Pohjois-Pohjanmaalta. Tai jopa Pirkanmaalta.”

Koulutukseltaan Hannula on filosofian maisteri ja hän on työskennellyt aiemmin järjestöverkostoissa erilaisissa tehtävissä, sekä muun muassa opettajana ja kirjoittajana. Verkostoluotsina hän aloitti elokuun alussa.

Tero asuu Tampereella ja työskentelee sieltä käsin etänä. Kotoisin hän on Etelä-Pohjanmaalta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa liikuntaa, huonekasveja, valo- ja videokuvausta ja erittäin laajasti kulttuuria.

Tero Hannulaan voi ottaa yhteyttä:

puhelimitse: 044 700 6237
sähköpostitse: tero.hannula(at)lapinsote.fi

Asiasanat

lähellä.fi, lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys,