Hyvinvointimessut ja järjestöfoorumi Kemijärvellä 8.10.2022

Hyvinvointimessut ja järjestöfoorumi Kemijärvellä 8.10.2022

Kemijärven kaupunki, Kemijärven Järjestökiehinen ry ja Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry järjestävät hyvinvointimessut ja järjestöfoorumin kaikelle kansalle. Tule ihmeessä mukaan esittelemään toimintaasi tai yritystäsi ja saamaan uusia jäseniä tai asiakkaita, sekä saamaan ajantasaista tietoa mm. hyvinvointialueesta, tiedottamisesta ja järjestöavustuksista. 

HYVINVOINTIMESSUT JA JÄRJESTÖFOORUMI

Kulttuurikeskus Kemijärvi

Hyvinvointimessut järjestetään lauantaina 8.10.2022 klo 10.00–12.30 ja Järjestöfoorumi klo 13.00–15.00

Pyydämme järjestöjä ja hyvinvointialan yrittäjiä ilmoittautumaan mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita mihin tilaisuuteen osallistuu, sekä haluaako maksuttoman esittelypöydän.

Ilmoittautumiset 20.9. mennessä Sortteeriin: sortteeri@kemijarvi.fi

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Käytössä on kulttuurikeskuksen sisätilat, nuorisotilat, kirjasto sekä tarvittaessa ulkotilat omatoimisin järjestelyin.

Messuilla on esillä järjestöjä ja hyvinvointialan yrittäjiä.

Järjestöfoorumin ohjelma:

  • Lapin Sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen Lähellä.fi -järjestöpalvelun esittely. (Tämä korvaa jatkossa lappilaiset.fi palvelun.) Järjestökoordinaattori Riitta Ollila.
  • Lapin hyvinvointialue mm. ”hyvinvointialueen avustukset järjestöille jatkossa”. Hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistämisen asiantuntija Verena Kortelainen.
  • Järjestöfoorumin paneelin teemana on järjestöjen rooli hyvinvoinnin ylläpitämisessä.  Keskustelijoina sekä vastaajina on mm. Kemijärven kaupungin virkamiehiä ja luottamushenkilöitä.

Asiasanat

järjestöfoorumi, kemijärvi, järjestökiehinen,