Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys hakee järjestöassistenttia

Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys hakee järjestöassistenttia

Tule meille töihin JÄRJESTÖASSISTENTIKSI!

STEA:n Paikka auki -avustusohjelman mukaisesti sinun tulee olla alle 30-vuotias, et ole työelämässä tai tutkintoon johtavassa koulutuksessa tai olet osatyökykyinen (jolloin voit olla yli 30-vuotias). Lisätietoa Paikka-auki -avustusohjelman kriteereistä: https://www.paikka-auki.fi/haluatko-paikka-auki-tyontekijaksi/

Haemme yhdistykseemme järjestöassistentiksi työntekijää STEA:n Paikka auki -avustusohjelman rahoituksella. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omia työelämävalmiuksiasi ja vahvistaa osaamistasi.

Tehtäviisi voisi kuulua mm. monipuolisia toimistotöitä, asiakaspalvelua, viestintää, koulutusten, tapahtumien järjestämiseen liittyviä tehtäviä sekä muita yhdistyksen yleishyödyllisiä tehtäviä. Odotamme sinulta kiinnostusta Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen toimintaan, intoa uuden oppimiseen, sekä valmiutta tarvittaessa myös ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn. Monipuoliset viestintätaidot tai aikaisempi kokemus vaikkapa liiketalouden puolelta ovat eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin soveltuvuus joustavuutta vaativaan järjestötyöhön. Tehtävät täsmentyvät osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Työ on kokopäivätyötä (37,5 h/vk), tai osakykyisen työntekijän kyseessä ollessa sovittavissa. Työ alkaa helmi-maaliskuussa 2023 rahoituksen varmistuttua tai sopimuksen mukaan ja kestää 12 kk. Työhön valitulla on 4 kk koeaika. Palkkaus sosiaalialan järjestöjä koskevan tes:n mukainen.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 3.2.2023 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen riitta.ollila@lapinsote.fi Laita otsikoksi ”Järjestöassistentti”.

Lisätietoja antaa Riitta Ollila, riitta.ollila@lapinsote.fi tai p. 040 198 2203

Asiasanat

avoin työpaikka, paikka auki ohjelma, lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys,