Järjestökysely 2020

Lapissa toteutetaan ensimmäinen sosiaali- ja terveysalan yhdistyksille kohdennettu maakunnallinen järjestökysely. Kysely on tarkoitettu kaikille kyseisellä toimialalla Lapissa toimiville liitoille, järjestöille ja yhdistyksille. Kyselyn toteuttaa Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry. Kysely on laadittu maakunnallisen järjestöneuvottelukunnan tiedontuotannon verkoston toimesta.

Tästä sähköiseen kyselyyn 

Ohjeita järjestökyselyn täyttämiseen

Tulosta kysely paperisena tästä

Järjestökyselyn perusajatuksena on tehdä kattavasti näkyväksi ja tunnetuksi Lapissa toimivien sosiaali- terveysalan järjestöjen arvokas toiminta Lapin asukkaiden hyväksi. Tarvetta toiminnan näkyväksi tekemiseksi nostaa syksyllä alkava Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushanke ja sote-rakenneuudistusta tukeva alueellinen valmistelu. Myös kunnat hakevat aktiivisesti yhteistyökumppaneita järjestöistä asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kyselyn tulokset ovat monipuolisesti hyödynnettävissä järjestötoiminnan markkinoinnissa ja kehittämisessä, kuntien ja maakunnan päätöksenteossa ja palveluohjauksessa sekä järjestöjen vaikuttamistyössä. Yksittäisen yhdistyksen vastauksia ei esitetä tuloksissa tunnistettavassa muodossa.

Tehdään yhdessä Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöt näkyväksi!

Vastaamisaikaa on 23.10.2020 saakka.

Toivomme, että kyselyä jaetaan mahdollisimman laajalle Lapin järjestökentällä eli toimi sinäkin sanansaattajana kaikkien lappilaisten sote-järjestöjen tavoittamiseksi!

Kyselyn täyttämiseen saa tarvittaessa tukea ja ohjausta.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti joko K- tai S-ryhmän kauppaan.

 

Ota yhteyttä:

Mervi Kestilä, puh 040 689 5910, mervi.kestila(at)lapinsote.fi

 

Ensimmäinen Lapin maakunnallisen järjestökyselyn raportti julkaistiin 1.10.2019. Lue lisää täältä.Muokattu viimeksi: 16.02.2021