Lapin ammattikorkeakoulun hoitotyön harjoittelu järjestöissä

Lapin ammattikorkeakoulun hoitotyön koulutukseen liittyvä harjoittelu uudistuu syksyllä 2020. Sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijoiden opintoihin tulee sisältymään 80 tunnin harjoittelu sosiaali– ja terveysalan järjestöissä tai seurakunnassa. Harjoittelulla edistetään tulevien sairaanhoitajien ja terveydenhoitajien tietoisuutta kolmannen sektorin tärkeästä roolista kuntien hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen kumppaneina.Harjoittelun tavoitteen on mm. kohdata eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita uudistuvissa toimintaympäristöissä sekä oppia kunnioittavaa ja luottamusta herättävää vuorovaikutusta.  

Harjoittelussa opiskelija voi esim. osallistua erilaiseen ryhmätoimintaan, tapahtumien järjestämiseen ja organisointiin tai suunnitella järjestön kanssa yhteistyössä muita sovittuja tehtäviä. Lisäksi opiskelija järjestää järjestön kohderyhmälle itse suunnittelemansa sopivan ohjaustapahtuman.  

Noin 60 opiskelijan ryhmä etsii syksyisin ja keväisin sopivaa harjoittelupaikkaa. Ensimmäinen opiskelijaryhmä lähtee liikkeelle ensi syyskuussa. Onko Teidän järjestöllänne mahdollisuus tarjota opiskelijalle tai opiskelijoille harjoittelupaikka lukuvuonna 2020-2021?   

Järjestöt pääsevät esittelemään tarjolla olevia harjoittelupaikkoja ja rekrytoimaan opiskelijoita 18.9 järjestettävillä Pestuumarkkinoilla. Lapin yliopiston sosiaalityön ja Lapin ammattikorkeakoulun yhteiset Pestuumarkkinat järjestetään perjantaina 18.9.2020 klo 12-14 Lapin yliopiston pääaulassa.

Pestuumarkkinat koordinoi Lapin sosiaali– ja terveysturvayhdistys.  

Lisätietoja

Mervi Kestilä
puh. 040 689 5910
sp. mervi.kestila(at)lapinsote.fi 

Nähdään syksyllä Pestuumarkkinoilla!  

 

 Muokattu viimeksi: 11.09.2020