Oppilaitosyhteistyö

Lapissa on tehty pitkään sosiaali- ja terveysalan järjestöjen ja oppilaitosten välistä yhteistyötä. Yhteistyön muodoista ovat esimerkkeinä työharjoittelu, opinnäytetyöt, opiskelijoiden ohjaamat ryhmät, järjestötapahtumat ja -esittelyt sekä kokemusasiantuntijoiden hyödyntäminen opetuksessa.

Oppilaitokset arvostavat järjestöjen tarjoamaa kokemusasiantuntijuutta ja asiakasnäkökulmaa sekä järjestöjen tuottamaa ajantasaista tietoa ja materiaaleja.
Olemme luoneet Lapin yliopiston ja Lapin AMK:n kanssa yhteistyön, jossa yhdistyksemme koordinoi vapaaehtoistyön-kurssin harjoittelupaikkoja sekä järjestää puolivuosittain pestuumarkkinat eli harjoittelupaikkojen esittelytilaisuuden, jossa Lapin alueen sosiaali- ja terveysyhdistykset ja oppilaat voivat kohdata toisiaan harjoittelupaikkojen tiimoilta.

Seuraavat pestuumarkkinat ovat 3.9.2021.   

Jos kiinnostuit tarjoamaan harjoittelupaikkaa yhdistyksessäsi sosiaalityön tai sosiaali- ja terveysalan opiskelijalle, ota yhteyttä info(at)lappilaiset.fi ja kerromme lisää.

 

Lue lisää oppilaitosyhteistyöstä Yhdessä oppien, asiantuntijuutta jakaen – Järjestöt ja oppilaitokset sosiaali- ja terveysalan koulutusta kehittämässä -julkaisusta (toimittanut Marika Ahola ja Tuula Myllykangas).

 

 Muokattu viimeksi: 29.04.2021