Lappilaiset.fi -verkkopalvelu

Lappilaiset.fi on täysin ilmainen maakunnallinen verkkopalvelu yhdistyksille, järjestöille, seurakunnille ja muille ei-kaupallisille toimijoille. Palvelu on osa kansallista Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta.

Rekisteröitymällä palveluun saat kaikki lisätoiminnot ilmaiseksi käyttöösi! Kerro esimerkiksi organisaatiosi toiminnasta, tapahtumista, työ- ja harjoittelupaikoista, hankkeista ja vapaaehtoistehtävistä. Palvelussa keräät helposti ja vaivattomasti myös ilmoittautumiset tapahtumiisi ja saat käyttöösi tilastoja ja raportteja.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat päivittää itse toimijatietojansa sekä julkaista sivuilla uutisia, tapahtumia ja toimintaansa koskevia tietoja. Palvelu on perustettu helpottamaan juuri kansalaistoiminnan parissa toimivien tahojen näkyvyyttä ja viestintää. Tietoja voi tarvittaessa ilmoittaa myös ilman kirjautumista.

Kansalaisille verkkopalvelu tarjoaa tietokanavan järjestötoiminnasta sekä eri toimijoiden tarjoamista palveluista ja tukitoiminnoista. Palvelu pitää sisällään tietoa mm. vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista, mielekkäästä tekemisestä sekä tuesta elämäntilanteeseen kotikunnan ja koko maakunnan alueelta. Kansalaiset voivat myös itse tuottaa sivulle sisältöä.

Tulemalla mukaan Lappilaiset.fi -verkkopalveluun saat toiminnallesi lisää näkyvyyttä ja tunnettuutta ja ennen kaikkea maakunnallisen kanavan tavoittaa keskeiset kohderyhmäsi. Tukea käyttöön saat Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistyksestä.Muokattu viimeksi: 21.11.2018