Tietoa hyvinvointilähete ja linkkihenkilötoiminnasta Muonion kirjastossa

24.11.2020 klo 17:00 - 19:00 / Muu / Lapin sairaanhoitopiiri

Hyvinvointilähete on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen asiakkaalle tai potilaalle tekemä ohjaus palveluun, joka linkittää kolmannen sektorin palvelut ja vapaa-ajan palvelut yksilön hyvinvoinnin tukemiseen. Linkkihenkilö toimii hyvinvointilähete –toimintamallissa lähetteen vastaanottajana, joka tapaa lähetteen saanutta henkilöä, kartoittaa hänen elämäntilannettaan, tukee ja kannustaa elämäntapamuutoksessa tai mielekkääseen harrastustoimintaan liittymisessä.

Linkki lappilaiseen hyvinvointiin -hanke etsii helmikuussa 2021 alkavaan 5 op:een linkkihenkilökoulutukseen Muoniolaisia henkilöitä, jotka tuntevat paikallisen kolmannen sektorin ja vapaa-ajan palvelujen kentän. Linkkihenkilöillä ei tarvitse olla sosiaali- tai terveysalan pohjakoulutusta, koska hyvinvointilähete ei ole sosiaali- ja terveysalan palvelu. Koulutetun linkkihenkilön kanssa tehdään työsopimus ja linkkihenkilötyöstä maksetaan tuntipalkka toteutuneiden työtuntien mukaan.

Tervetuloa kuulemaan lisää hyvinvointilähetteestä ja linkkihenkilökoulutuksesta!

Tilaisuudessa on tarjolla hengityssuojaimia ja käsidesiä.

Tilaisuus ei ole luonteeltaan yleisöluento, vaan voit tulla keskustelemaan projektisuunnittelijan kahden kesken tai pienissä ryhmissä turvavälit huomioiden. Etäyhteyttä kirjaston tilaisuuteen ei ole,  mutta voit osallistua Muonion sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön infoon 24.11.2020 klo 13.30 – 15.15 oheisen teams-linkin kautta. 

Hyvinvointilähete ja ikäihmisten perhehoito info Muonio 24.11.2020 klo 13.30 – 15.15

Osoitteet

  • Muonion kirjasto

    Pirkantie 3, 99301 Muonio

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Muonio

Muonion kirjasto

Pirkantie 3, 99301 Muonio

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, muu, osallisuus, sosiaali ja terveys, tukihenkilötoiminta, vapaaehtoisuus, vertaistoiminta

Kohderyhmä

järjestötoimijat, kaikille, kuntalaiset, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Lisätiedot

Tarja Mouhi, tarja.mouhi@lshp.fi

040 678 5747

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä