INARI – Virtuaalinen KUNTAKIERROS2020

01.10.2020 klo 17:00 - 19:00 / Muu / Lapin Kilpirauhasyhdistys ry

Lapin Kilpirauhasyhdistys ry15 vuotta alueellista potilasjärjestötyötä

Lapin Kilpirauhasyhdistys ry ja KERRO JA KUUNTELE -projekti järjestävät TEAMS yhteydellä –

Virtuaalinen KUNTAKIERROS2020
”Innostu virtuaalisesta vertaistukitoiminnasta ja tule mukaan!”

Lapin Kilpirauhasyhdistys ry on perustettu vuonna 2004. Helmikuussa 2019 tuli kuluneeksi 15 vuotta, alueellista potilasjärjestötyötä Lapissa. Yhdistyksen historiikki julkaistiin tuolloin e-lehdeksi ja sen pääsee lukemaan osoitteessa www.lapinkilpi.com .Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää kilpirauhassairauksien tunnettavuutta ja hoitoa, sekä kilpirauhassairaiden fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia Lapissa. Yhdistys on Suomen Kilpirauhasliitto ry:n pohjoisin jäsenyhdistys.

Lapin Kilpirauhasyhdistys ry ja sen hallinnoima, STEA:n rahoittama, KERRO JA KUUNTELE -projekti järjestävät lääkäri- ja muita asiantuntijaluentoja, tiedotusta kilpirauhassairauksista, vertaistukea, virkistystoimintaa ja kokemusluentoja toimialueellaan.

Tulevan syksyn aikana kierrämme virtuaalisesti kaikissa Lapin kunnissa, teemalla ”Innostu virtuaalisesta vertaistukitoiminnasta ja tule mukaan!”. Ohjelmassa mm. Yhdistyksen ja KERRO JA KUUNTELE -projektin toiminnan esittely ja keskustelua kilpirauhasasioista. Ilmoittaudu mukaan kotikuntasi tilaisuuteen, alla olevan linkin kautta.

Lisätietoa: www.lapinkilpi.com

Inari              1.10.2020 klo 17–19          https://link.webropolsurveys.com/S/6B6C9304F0B84BCD

”Innostu virtuaalisesta vertaistukitoiminnasta ja tule mukaan!”

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Enontekiö, Inari, Kemi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio, Kemijärvi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, vertaistuki

Avainsanat

kilpirauhasen liikatoiminta, kilpirauhasen vajaatoiminta, kilpirauhasillat, kilpirauhassairaudet, kilpirauhassyöpä, kilpirauhasyhdistys

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset