Lapin maakunnallinen järjestöfoorumi

19.05.2017 klo 09:30 - 20.05.2017 klo 15:00 / Koulutus/seminaari

Rovaniemellä 19.-20.5.2017 järjestettävä Lapin maakunnallinen järjestöfoorumi kokoaa yhteen Lapin alueen toimijoita kuulemaan ja keskustelemaan teemasta järjestöt terveyden ja hyvinvoinnin edistäjinä Lapissa.

Järjestöfoorumin ohjelma on tänäkin vuonna tutun monipuolista ja tarjolla on mielenkiintoisten puheenvuorojen lisäksi myös työpajatoimintaa. Foorumi järjestetään Rovaniemen Järjestötalossa sekä sen katutasossa olevassa tilausravintola Gastro Finlandissa (Kansankatu 8, 96100 Rovaniemi).

Vuoden 2017 Järjestöfoorumi kohokohtiin kuuluu Tehemä pois -palkinnon luovuttaminen vuoden vapaaehtoiselle toimintamuodolle tai vapaaehtoisteolle. Palkinto myönnetään järjestöille tai verkostoille, jotka ovat toiminnallaan innostaneet, edesauttaneet ja rakentaneet yhteistyötä järjestöjen ja/tai muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Palkinnon myöntää Lapin maakunnallinen järjestöneuvottelukunta.

Järjestöfoorumiin voi ilmoittautua 12.5.2017 saakka tällä lomakkeella. Ohjelma on nähtävissä tästä linkistä. Foorumin järjestävät yhteistyössä Lapin liitto, Lapin maakunnallinen järjestöneuvottelukunta ja Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry.

Osoitteet

  • Järjestötalo

    Kansankatu 8, Rovaniemi, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi

Järjestötalo

Kansankatu 8, Rovaniemi, Suomi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sosiaali ja terveys, urheilu ja liikunta, vaikuttaminen, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet

Avainsanat

järjestöille, hyvinvointi, terveys, lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys, sosiaali- ja terveyspolitiikka

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, jäsenet, kuntalaiset, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Linkkejä

Lappilaiset.fi

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Liitteet

Ilmoittautumistiedot

Järjestöfoorumiin voi ilmoittautua 12.5.2017 saakka tällä lomakkeella.