Soteuttamo 2.0 valmistaa muutokseen ja yhdistää osaajat!

13.11.2018 klo 12:00 - 16:00 / Kokous/tapaaminen, Koulutus/seminaari

Askarruttaako mieltäsi, miten Lapin sote-palvelut jatkossa järjestetään? Haluaisitko muotoilla uusia hyvinvointialan palveluita? Etsitkö kumppanuuksia? Mietitkö, minkälaista osaamista uudet toiminnot vaativat? Ja mistä rahoitusta uusien ideoiden ja osaamisen kehittämiseen? Tule Soteuttamo 2.0 –tilaisuuteen kuulemaan, miten maakunnan valmistelu etenee. Pääset mukaan keskustelemaan, kuulemaan ja kyselemään sinua askarruttavista asioista ja osallistumaan klinikkatyöskentelyyn.

Avoimet, verkostoitumiseen ja kohtaamisiin keskittyvät matalan kynnyksen tilaisuudet on suunnattu sote-palveluja nyt tai tulevaisuudessa tuottaville tahoille. Toivomme tilaisuuksiin toimijoita niin yksityiseltä, julkiselta kuin kolmanneltakin sektorilta. Tavoitteena on verkottaa toimijoita – palveluntuottajia, startupeja, kunnan edustajia, koulutuksen järjestäjiä, palvelumuotoilijoita tai vaikkapa virkamiehiä – yli toimialarajojen. Ehkä rohkaisemme alan ulkopuolisiakin tuomaan uusia ajatuksia ja hyppäämään sote-alan palveluiden kehittämisen maailmaan?

Soteuttamo on alunperin Sitran ja kuntatoimijoiden kehittämä sosiaali- ja terveysalan uudistumisen ja verkostojen kehittymisen työkalupakki. Nyt tätä menestyksekästä konseptia hyödynnetään myös yhdessä Työ- ja elinkeinoministeriön, Suomen yrittäjien, Hyvinvointialan liiton, Sosten ja Arvoliiton yhdessä toteutettavan maakuntakiertueen konseptina. Tavoitteena on luoda tiivis vuorovaikutus eri toimijoiden välille.

Maakunnissa järjestettävien tilaisuuksien lisäksi Soteuttamo-konsepti tarjoaa tietoa tuottajien tueksi uutiskirjeen ja erilaisten selvitysten, oppaiden ja katsausten muodossa (www.soteuttamo.fi).
Tilaisuus on maksuton. Jos et pääse paikanpäälle, voit seurata tilaisuutta myös verkossa, linkin saat ilmoittauduttuasi. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 5.11.2018: https://link.webropolsurveys.com/S/A7FF842A22623FB8

Ohjelma liitteenä.

Tervetuloa mukaan!

Osoitteet

  • Kirnu

    Rovaniemi, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi

Kirnu

Rovaniemi, Suomi

Teemat

sosiaali ja terveys, tapahtuma, yhteistyö ja verkostot

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Linkkejä

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Liitteet

Ilmoittautumistiedot

https://link.webropolsurveys.com/S/A7FF842A22623FB8