Soteuttamo – miten toimii sote-palvelutuotanto Lapissa vuonna 2021?

25.03.2019 klo 13:00 - 17:00 / Koulutus/seminaari

Tervetuloa keskustelemaan Lapin sote-palveluiden tulevaisuuden mallista Soteuttamo-tilaisuuteen 25. maaliskuuta! Miten yksityisten yritysten ja kolmannen sektorin palveluita hyödynnetään tulevaisuudessa? Mikä on julkisen toimijan rooli palvelutuotannossa? Miten monituottajamalli toimisi parhaiten Lapissa? Miten valinnanvapaus palveluissa etenee?

Lapin toinen Soteuttamo-tilaisuus järjestetään maanantaina 25. maaliskuuta 2019 klo 13-17 samanaikaisesti Rovaniemellä, Torniossa, Kemijärvellä, Sodankylässä ja Kittilässä. Seutukuntaiset tilaisuudet ovat yhteydessä toisiinsa, mutta työstävät myös omia aluekohtaisia teemoja. Mukaan toivotaan niin yksityisiä, julkisia kuin kolmannen sektorin palveluntuottajia tai sote-palveluntuotannosta kiinnostuneita mahdollisia tulevia yrittäjiä.

Tilaisuuden ennakkomateriaalit lähetämme ilmoittautuneille ja ne linkitetään  www.lapinmaakunta.fi –verkkosivulle viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta eli maanantaina 18.3.

 

Mikä Soteuttamo?

Soteuttamo on sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisen ja kehittämisen työkalupakki. Se tuo tulevaisuuden tekijät niin sote-alalta kuin muiltakin aloilta yhteen edistämään ekosysteemiajattelua ja luomaan uudenlaisia kumppanuuksia. Yhdessä valmistaudumme tulevaan soteen asiakas- ja kilpailukykynäkökulmasta. Soteuttamot ovat matalankynnyksen tilaisuuksia, jotka on tarkoitettu julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille.

Lapin Soteuttamo -tapaamiset järjestää yhteistyössä Lapin Leader-ryhmät, Lapin Yrittäjät, Lapin TE-toimisto, Lapin ELY-keskus, Lapin maakuntavalmistelu ja Sitra

Lue artikkeli viime syksynä järjestetystä Lapin ensimmäisestä Soteuttamosta Lapin maakuntavalmistelun verkkosivuilta.

 

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi, Tornio, Kemijärvi, Sodankylä, Kittilä

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sosiaali ja terveys, vaikuttaminen, yhteistyö ja verkostot

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat

Lisätiedot

Miia Palo
Sote-muutoskooordinaattori
Lapin maakuntavalmistelu
miia.palo(at)lapinmaakunta.fi
p. 040 653 2728

Susanna-Sofia Keskinarkaus
Hankinta-asiamies
Lapin Yrittäjät
susanna-sofia.keskinarkaus(at)yrittajat.fi
p. 044 509 0277

Lisätietoja saat myös paikallisesta Leader-ryhmästä:
https://www.leadersuomi.fi/fi/leader-ryhmat/

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu Lapin Soteuttamo-tilaisuuteen tästä linkistä: https://fi.surveymonkey.com/r/DW6RTFS