Syömishäiriöt – mistä on kyse? -ensitietoluento

11.10.2018 klo 17:30 - klo 19:00 / Koulutus/seminaari

Syömishäiriöt – mistä on kyse? -ensitietoluennoilla murretaan syömishäiriöihin liittyviä myyttejä ja kuullaan sairaudesta se, mitä diagnoosikriteerit eivät kerro. Luennolla pohditaan myös, mistä syömishäiriöön saa apua, mikä auttaa sairastunutta ja mitä tarkoittaa syömishäiriöstä toipuminen.

Ensitietoluento on 90 minuutin kattava perustietopaketti syömishäiriöistä ja sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luennoitsijana toimii Syömishäiriöliitto – SYLI ry:n asiantuntija Katri Mikkilä. Aloitusaika klo 17.30.

Lisätiedot: katri.mikkila(a)syomishairioliitto.fi, 040-558 5262.

Luento on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille (sairastuneille, läheisille, syömishäiriöitä työssään/arjessaan kohtaaville, alan opiskelijoille jne).

Osoitteet

  • Kokoushuone Itula, VILKKA

    Porokatu 32, Rovaniemi, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi

Kokoushuone Itula, VILKKA

Porokatu 32, Rovaniemi, Suomi

Teemat

ammattijärjestötoiminta, elinkeinot ja talous, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, kuntoutus- ja hoitopalvelut, sairastaminen, sosiaali ja terveys

Avainsanat

syömishäiriö, sosiaali- ja terveys, sairastamien

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, järjestötoimijat, kokemusasiantuntijat, kuntoutujat, lapset ja nuoret, läheiset ja omaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pitkäaikaissairaat, potilaat, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Järjestetään kielillä

Suomi

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tapahtuman kielet

Suomi

Ilmoittautumistiedot

Ei ennakko-ilmoittautumista