Tervola; Lapin Kilpirauhasyhdistys ry – ”Innostu vertaistukitoiminnasta ja tule mukaan!”

16.10.2018 klo 18:00 - klo 20:00 / Kokous/tapaaminen, Muu, Vertaisryhmä / Lapin Kilpirauhasyhdistys ry

Lapin Kilpirauhasyhdistys ry on perustettu vuonna 2004 alueelliseksi potilasjärjestöksi, joka aktiivisten vapaaehtoisten voimin, edistää kilpirauhassairauksien tunnettavuutta ja hoitoa, sekä kilpirauhassairaiden fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia Lapissa. Yhdistys on Suomen Kilpirauhasliitto ry:n pohjoisin jäsenyhdistys.

Lapin Kilpirauhasyhdistys ry ja sen hallinnoima, STEA:n rahoittama, KERRO JA KUUNTELE -projekti järjestävät lääkäri- ja muita asiantuntijaluentoja, tiedotusta kilpirauhassairauksista, vertaistukea, virkistystoimintaa ja kokemusluentoja toimialueellaan.

Tulevan syksyn aikana kierrämme kaikissa Lapin kunnissa, teemalla ”Innostu vertaistukitoiminnasta ja tule mukaan!”. Tavoitteena on saada vertaistuen ryhmät käynnistettyä Lapin 21 kuntaan. Tällä hetkellä vertaisryhmiä toimii seitsemässä kunnassa.

”Kuntakierroksen” aikana vierailemme myös paikallisissa terveyskeskuksissa, apteekeissa ja terveydenhuollon oppilaitoksissa.
Tapahtuma on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille, Tervetuloa!

Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Osoitteet

  • Valtuustosali

    Keskustie 81, Tervola, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Tervola

Valtuustosali

Keskustie 81, Tervola, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, sosiaali ja terveys, teemapäivät ja -viikot, tukihenkilötoiminta, vapaaehtoisuus, viestintä, yleisötilaisuudet, ystävä- ja viriketoiminta

Avainsanat

kilpirauhasen liikatoiminta, kilpirauhasen vajaatoiminta, kilpirauhasillat, kilpirauhassairaudet, kilpirauhassyöpä, kilpirauhasyhdistys, lasten kilpirauhassairaudet, lisäkilpirauhasen liikatoiminta, lisäkilpirauhasen vajaatoiminta, vertaistoiminta, vertaistuki, kokemusasiantuntija, kokemusasiantuntijuus, vapaaehtoinen, vapaaehtoistehtävä, verkostoyhteistyö, terveydenhoito, terveyspalvelut

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Linkkejä

www.lapinkilpi.com

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Liitteet

  • Kutsu ja ohjelma

    "Innostu vertaistukitoiminnasta ja tule mukaan!" tapahtumajuliste.
    Lataa tiedosto

Ilmoittautumistiedot

Tapahtumaan ei ole erillistä ilmoittautumista.