Uusien ilta mielenterveysomaisille ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille

19.03.2018 klo 17:30 - klo 20:00 / Kokous/tapaaminen / Lapin mielenterveysomaiset – FinFami

FinFami järjestää Rovaniemen Järjestötalolla maanantaina 19.3. klo 17.30 alkaen uusien illan, joka on avoin kaikille kiinnostuneille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki omaiset ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet henkilöt. (Osoite: Kansankatu 8, kokoushuone Klubi.)

Uusien illassa pääset tapaamaan vertaisia ja suunnittelemaan, miten sinä voisit olla mukana mahdollistamassa toiminnan käynnistämistä Rovaniemelle. Iltaan ei tarvitse ilmoittautua tai valmistautua etukäteen, tuot vain itsesi paikalle! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

 

Kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu – älä jää yksin!

Joka toinen suomalainen sairastuu jossain elämänsä vaiheessa mielenterveyden häiriöihin. Sairastuminen koskettaa myös heidän läheisiään ja perhettään. FinFami on järjestö, joka tarjoaa tietoa, tukea ja vertaisyhteisön kaikille omaisille, joiden läheinen on psyykkisesti sairastunut.

Meillä FinFamissa pääset tekemään tärkeää työtä, jolla on merkitystä ja joka tuottaa iloa myös sinulle itsellesi. FinFamissa jokainen vapaaehtoinen voi osallistua oman kiinnostuksensa ja käytössä olevan ajan mukaan. Sinä voit vapaaehtoisena auttaa meitä esimerkiksi viestinnässä, tapahtumissa, yhdistyksen pyörittämisessä ja ryhmien ohjaamisessa. Mukana voit olla kertaluonteisesti tai pidemmän aikaa.

Tutkimusten mukaan vapaaehtoistyö lisää hyvinvointia ja onnellisuutta. Vapaaehtoistoiminnalla on siis merkitystä paitsi järjestölle myös vapaaehtoisille itselleen. Vapaaehtoistoiminnasta löytyy iloa ja uusia ystäviä elämään. Me tarjoamme sinulle yhteisön, johon kuulua, sekä tukea ja koulutusta vapaaehtoistehtäviin.

 

Tavataan ja ollaan yhteydessä!

Arto Bäckström
Asiantuntija, yhdistyshallinto
p. 045 642 8510
arto.backstrom@finfami.fi

Vaula Ollonen
Asiantuntija, vapaaehtois- ja omaistoiminta
p. 040 027 4624
vaula.ollonen@finfami.fi

P.S. FinFami on myös mukana 20.3. järjestettävillä Järjestömessuilla Lapin ammattikorkeakoululla klo 9–13. Tule moikkaamaan ja vaihtamaan kuulumisia!

Osoitteet

  • Järjestötalo, Rovaniemi

    Kansankatu 8, Rovaniemi, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi

Järjestötalo, Rovaniemi

Kansankatu 8, Rovaniemi, Suomi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, mielenterveys, omaistoiminta, vapaaehtoisuus

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, jäsenet, kokemusasiantuntijat, läheiset ja omaiset, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Tähän tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn