Toimijat


Metsästysharrastuksen lisäksi kylätalon ylläpito ja sen käyttö moniin eri tarkoituksiin mm. asuminen, lyhytaikainen vuokraus jne. Lihankäsittelytilat ovat sopimuksesta kyläläisten -ja muidenkin toimijoiden käytettävissä.


Kerätään varoja avustuksia tarvitseville sekä jaamme varoja stipendeinä nuorisolle jolla tuemme muunmuassa urheiluseuroja. Varojen keräämisen pääaktiviteetti on perinteikkäät Hillamarkkinat.


Saukkojärven kotiseutu- ja koulumuseo ry sijaitsee Ranuan kunnan Saukkojärven kylässä. Museo on avoinna heinäkuussa tiistaista torstaihin kello 12-17. Avoinna heinäkuussa tiistaista torstaihin kello 12-17. Pääsymaksu 3€. Tervetuloa museoon!


Tolosen kyläyhdistys ry;n tarkoitus on edistää kylien asukkaiden yhteistyötä. omatoimisuutta, kylien elinkelpoisuutta sekä toimia asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen valvojana, pyrkiä edistämään kylien asukkaiden toimeentulo mahdollisuuksia, yleisiä edellytyksiä, kylien vakinaisten ja vapaa-ajan asukkiaden viihtyvyyttä, harrastus- ja kulttuuritoimintaa yhteistyötä sekä edistää Lue lisää…


Ivalon kylän kehittäminen, asukkaiden viihtyvyys ja ympäristön huomioiminen. Tapahtumat, kurssit, koulutukset, talkoot, iltamat jne.


Diabetesyhdistys on tarkoitettu Inarin ja Utsjoen kuntien diabeetikoille ja heidän läheisilleen, jotka ovat kiinnostuneet diabeteksesta ennaltaehkäisystä ja sen hoidosta. Järjestämme kuukausittain tapaamisia teemapäivillä sekä lisäksi leirejä, kursseja ja retkiä tarvittaessa.


Kyläyhdistyksen tarkoituksena on edistää Näätämön rekisterikylän ja sen lähialueiden asukkaiden toimeentulomahdollisuuksia, omatoimisuutta,elinkelpoisuutta sekä kylän vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden viihtyvyyttä, harrastus-,kulttuuri-, säätiö- ja museotoimintaa sekä opinto- ja koulutustilaisuuksia. Kyläyhdistys osallistuu kylää koskevaan suunniteluun ja pyrkii vaikuttamaan päätöksentekoon eri organisaatioissa. Tekee alotteita Lue lisää…


Inarin kirkonkylän kyläyhditys ry toimii kirkonkyläläisten yhteisen edun hyväksi. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää kylän asukkaiden yhteistyötä ja viihtyvyyttä sekä edistää ja vaalia kyläkulttuuria ja kulttuuriperintöä.  


Yhteensä: 368