Ivalon Rotaryklubi ry

Klubin tarkoitus on vaalia lähimmäisen palvelemisen ihannetta ja innostaa jäseniään sekä yksityiselämässään, ammatissaan, yhteiskunnallisessa toiminnassaan että kansainvälisissä suhteissa noudattamaan näitä edellä mainittuja ihanteita sekä harjoittaa ja tukea humanitaarista ja sivistyksellistä toimintaa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi klubi järjestää kokouksia, esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia, seminaareja, juhla- ja muita vastaavia tilaisuuksia.

Klubi osallistuu humanitaarisiin avustusprojekteihin sekä kotimaassa että kansainvälisesti yhteistyössä rotaryjärjestön, -piirin ja/tai toisen rotaryklubin kanssa tai yksin.

Klubi voi osallistua kansainväliseen nuorisovaihtotoimintaan lähettämällä ja vastaanottamalla vaihto-oppilaita, järjestämällä kesäleirejä nuorisolle sekä jakamalla koulutusstipendejä ja matka-avustuksia.

Rotaryklubi toimii yleishyödyllisyyden pohjalta. Klubi voi vastaanottaa lahjoituksia ja testamentteja sekä järjestää asianomaisella luvalla rahankeräystä, arpajaisia, juhlia, harjoittaa julkaisutoimintaa ja muuta vastaavaa toimintaa, joka välittömästi tukee näissä säännöissä määrättyjä tarkoituksia. Klubin tarkoitus ei ole hankkia taloudellisia etuuksia tai ansioita siihen osallisille eikä se pyri vaikuttamaan valtiollisiin asioihin.


Palvelemme kielillä

Englanti, Suomi

Toimiala

Ammattiin ja elinkeinoon liittyvät yhdistykset

Teemat

elinkeinot ja talous, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, keräykset ja avustustoiminta, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, yhteistyö ja verkostot

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Petsamontie 1 99800 IVALO

    Petsamontie 1 99800 IVALO

Yhteystiedot

Kotikunta: Inari
Sähköposti:
jari.huhtamella@pp.inet.fi
Puhelin: 0407025302

Lisätietoa verkossa

Ivalon Rotaryklubi ry

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Inari

Petsamontie 1 99800 IVALO

Petsamontie 1, 99800 Inari, Suomi