Kemijärven Järjestökiehinen ry

35 jäsenjärjestön yhdistys, jonka toimintaa koordinoi 8 eri järjestön muodostama hallitus. Ylläpidetään järjestöjen toimintatila Kiehispirttiä, joka sijaitsee Kemijärven keskustassa sekä edistetään yhdistyksen toiminnan tavoitteiden toteuttamista. Kiehispirtin toimintaa tukee Kemijärven kaupunki.

Edistää kemijärveläisten järjestöjen toimintaa ja järjestöjen keskinäistä sekä järjestöjen ja julkisen sektorin yhteistyötä. Kemijärvellä on järjestöjen yhteistyö käynnistynyt jo 1993. Järjestöillä on ollut yhteinen toimitila vuodesta 1998 alkaen ja 2015 vuoden alusta toimintatila Kiehispirtti toimii Särkikankaalla, Seminaarinkatu viidessä. Jäsenjärjestöt voivat säilyttää tiloissa arkistojaan, tehdä toimistotöitä ja pitää kokouksia. Yhteiset tilat mahdollistavat myös järjestöjen välisen yhteistyön. Tiloissa toimii myös Välittävä -hanke jonka roolina on kehittää Kemijärvellä uusia vapaaehtoistyön muotoja.

Kiehispirtti on Kemijärven Järjestökiehinen ry:n hallinnoima järjestöjen toimintatila. Tilojen toinen käyttäjä on Setlementti Tunturilan Välittävä -hanke. Lisätietoa mukaan haluaville Nina Peronius 040 762 0065 ja jäsenjärjestöjen varaukset myös Välittävä -hanke, Anita Ruokamo 0400 222 135


Toimiala

Yhdistys, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus

Kohderyhmä

kuntalaiset, järjestötoimijat

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Kiehispirtti

    Seminaarinkatu 5, 98120 Kemijärvi, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Kemijärvi
Sähköposti:
olli.vikman(at)pp.inet.fi
Puhelin: 0400 138 768

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Kemijärvi

Kiehispirtti

Seminaarinkatu 5, 98120 Kemijärvi, Suomi