Kittilän Sydänyhdistys ry

Kittilän Sydänyhdistyksen tavoitteena on sydänterveyden edistäminen valtakunnallisen Sydänliiton periaatteiden mukaan. Hyvä mieli, ravinto, liikunta ja tupakoimattomuus ovat terveiden elintapojen tukijalat, joita toiminnassamme pyrimme edistämään yhteistyössä paikallisten järjestöjen, julkisen sektorin ja Tunturi-Lapin yhdistysten kanssa.

Kittilän Sydänyhdistys on perustettu 1979. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on terveiden, sydän- ja verisuonisairauksien riskiryhmiin kuuluvien sekä sairastuneiden fyysisen, psyykkisen ja
sosiaalisen hyvinvoinnin lisääminen. Kittilän Sydänyhdistys toimii Kittilän kunnan alueella. Jäseniä on keskimäärin 140-150.

Yhdistys järjestää jäsenilleen vertaistukea, neuvontaa sydän- ja verisuonisairauksiin liittyen, mittaustilaisuuksia ja virkistystä esim. teatteriretkiä. Yhdistyksellä on liikuntahallivuoro keskiviikkoisin klo 14.30-16, johon ovat tervetulleita kaikki varttuneet.

 


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Sairaus- ja potilasyhdistykset

Teemat

sosiaali ja terveys

Avainsanat

sydän- ja verisuonisairaudet

Kohderyhmä

kuntalaiset, ammattilaiset ja asiantuntijat, potilaat, eläkeläiset, jäsenet, kaikille, työssäkäyvät, kuntoutujat, työttömät, kokemusasiantuntijat, läheiset ja omaiset

Ikäryhmä

ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - ), aikuiset (30-62 v.)

Osoitteet

  • Osoite

    Palontie 8 99100 Kittilä

Yhteystiedot

Kotikunta: Kittilä
Sähköposti:
kittila(at)sydan.fi

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Kittilä

Osoite

Palontie 8 99100 Kittilä