Klubitalo Roihula

Klubitalo Roihula tarjoaa tukea arkeen, työhön ja opiskeluun henkilöille, jotka eivät saa tukea arkeen tai työllistymiseen minkään muun tahon kautta. Klubitalon toiminta tukee jäsenten yhteiskunnallista osallisuutta yksilöllisesti.

Toimintamme lähtee jäsenten tarpeista. Päivät ovat työpainotteisia sisältäen toimisto-, keittiö- ja kahvilatyötä, siivousta tai kokouksiin ja päätöksentekoon osallistumista sekä erilaisia opintoryhmiä ja kursseja. Tavoitteenamme on tarjota sisältöä päivään sekä edistää arjen ja työelämän taitoja yhdessä muiden talon jäsenten ja työntekijöiden kanssa.

Klubitalo Roihulan toiminta perustuu vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Tavoitteena on edistää yksilöllisesti osallisuutta ja tasa-arvoa tarjoamalla matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa jokainen voi kokea yhteisöllisyyttä, saada vertaistukea ja opetella työntekoa klubitalon töissä. Klubitalomme tarjoaa myös neuvontaa ja ohjausta taloudellisista etuuksista ja tarvittaessa työhönvalmennuksella tuetaan talon jäsenten työllistymistä ja kouluttautumista. Työnantajien kanssa tehtävä yhteistyö on oleellinen osa Klubitalon toimintaa.


Toimiala

Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus

Avainsanat

klubitalo

Kohderyhmä

kuntalaiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Osoitteet

  • Klubitalo Roihula

    Kansankatu 2, 96100 Rovaniemi, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
klubitalo.roihula(at)nuortenystavat.fi
Puhelin: 050 449 9426, 050 441 7115

Lisätietoa verkossa

www.nuortenystavienklubitalot.fi/

www.nuortenystavat.fi/

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi

Klubitalo Roihula

Kansankatu 2, 96100 Rovaniemi, Suomi