Länsi-Pohjan AVH-yhdistys ry

Sairastuminen muuttaa usein elämää ja herättää paljon kysymyksiä. Monesti entisiä harrastuksia on vaikea jatkaa, ja joskus ystävätkin kaikkoavat ympäriltä.Yhdistyksemme on perustettu 1988 ja se toimii kaikkien aivoverenkiertohäiriön sairastaneiden, afaattisten henkilöiden, heidän omaistensa ja alan ammattilaisten kanssa Länsi-Pohjan alueella.

Myös muut vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan! Yhdistyksemme toimintaan kuuluvat erilaiset kerhot, liikuntaryhmät (kuten boccia), retket ja sairaalavierailut. Kaikkiin näihin olet lämpimästi tervetullut mukaan! Lisäksi meillä on vertaistukihenkilöitä jotka voivat vierailla vastasairastuneiden luona.Toimimme koko Länsi-Pohjan alueella. Kerhoja meillä on kolme Kemissä, Keminmaalla ja Torniossa. Kerhoja ja toimintaa on mahdollista laajentaa muillekin paikkakunnille.

Älä jää yksin – Tule mukaan toimintaan!


Toimiala

Sairaus- ja potilasyhdistykset

Asiasanat

Aivovammaliitto, aivovamma, aivoterveys, potilasyhdistykset, sairastuminen

Kohderyhmä

kuntalaiset, pariskunnat, ammattilaiset ja asiantuntijat, perheet, asiakkaat, pitkäaikaissairaat, potilaat, eläkeläiset, jäsenet, kaikille, työssäkäyvät, kuntoutujat, työttömät, kokemusasiantuntijat, vammaiset ja invalidit, läheiset ja omaiset, vapaaehtoiset, opiskelijat

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Kulmatie 28, 94700 Kemi

Yhteystiedot

Kotikunta: Keminmaa
Sähköposti:
erkki.hakala17(at)gmail.com
Puhelin: 040 567 3932

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Tornio, Kemi, Keminmaa

Postiosoite

Kulmatie 28, Kemi, Suomi