Lapin Kiehiset ja Kivekkäät ry

Lapin Kiehiset ja Kivekkäät (Lakijaki) on Sodankylässä toimiva yhteislippukunta. Lippukunnan kolo sijaitsee Vanhan Pappilan alakerrassa. Lippukunnalla on myös kämppä Petäjäsaaressa, jonne suuntautuvat ryhmien retket sekä lippukunnan yhteiset leirit.

Tarkoituksena on toteuttaa partio-ohjelmaa paikallisella tasolla. Partio-ohjelmaa on lippukunnassamme 7-9v sudenpennuille, 10-12v seikkailijoille, 12-15v tarpojille, 15-17v samoajille ja 18-22v vaeltajille. Aikuisille on myös oma ryhmä. Lisäksi aikuisia toimii vapaaehtoisina mahdollistamassa toiminta lapsille ja nuorille.

Partiolaiset kokoontuvat viikoittain lippukuntansa kokoontumispaikassaan partiokolossa. Koloilloissa ja kokouksissa tehdään aktiviteetteja, jotka rakentuvat erä-, leiri- ja kansalaistaidoista, johtamisesta sekä sosiaalisuuden ja luovan ajattelun taidoista. Lisäksi harjoitellaan kädentaitoja sekä hengellisyyteen, luonnontuntemukseen ja -suojeluun liittyviä taitoja. Aktiviteetteja tekemällä opitaan uutta ja valmistaudutaan partioretkiin, -kisoihin, -leireihin ja -vaelluksiin.

 


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Nuorisoyhdistykset

Teemat

retkeily ja vaellus, ympäristö, luonto ja eläimet

Avainsanat

retkeily, nuoret, partio, leirit

Kohderyhmä

vapaaehtoiset, jäsenet

Ikäryhmä

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

  • Kolo Vanha Pappila

    Papintie 8, 99600 Sodankylä

Yhteystiedot

Kotikunta: Sodankylä
Sähköposti:
lpkj(at)lakijaki.fi
Puhelin: 040 719 0671

Lisätietoa verkossa

www.lakijaki.fi

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Sodankylä

Kolo Vanha Pappila

Papintie 8, 99600 Sodankylä