Lapin mielenterveysomaiset – FinFami

Kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu. On tärkeää, että myös omaiset saavat tukea, kun joku heidän läheisistään sairastuu psyykkisesti. Omaisella on merkittävä rooli sairastuneen tukemisessa. Jos hän ei itse saa tarvitsemaansa tukea, välittämisestä muodostuu liian suuri taakka, joka voi johtaa omaan uupumiseen.

FinFami on järjestö, joka antaa tukea ja toivoa kaikille mielenterveysomaisille. Järjestö tarjoaa mm. neuvontaa, vertaistukea, koulutusta ja virkistystä, joilla tuetaan mielenterveysomaisten hyvinvointia. Lisäksi järjestö tekee töitä mielenterveysomaisten yhteiskunnallisen aseman parantamiseksi.

FinFamilla on paikallisyhdistyksiä eri puolella Suomea, mutta tähän saakka toimintaa ei vielä ole ollut Pohjois-Suomessa. Tilanne on onneksi nyt parantunut, kun FinFami on laajentanut toimintaansa Lapin alueelle. Lapin mielenterveysomaiset – FinFami ry on perustettu vuonna 2018, ja toiminta on lähtenyt hienosti käyntiin.

Jos haluat olla mukana tekemässä tärkeää työtä Lapin mielenterveysomaisten hyväksi tai jos olet itse omainen, joka kaipaa mukaan toimintaan, liity jäseneksi tai ota rohkeasti yhteyttä! Yhdessä olemme enemmän.

Voit liittyä jäseneksi tämän linkin kautta.

Lisätietoja:

info.lapinmielenterveysomaiset@gmail.com

facebook: Lapin mielenterveysomaiset – FinFami ry

 


Toimiala

Omais- ja läheisyhdistykset, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset

Teemat

omaistoiminta, kokemusasiantuntijuus, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, mielenterveys, vapaaehtoisuus, sosiaali ja terveys

Asiasanat

mielenterveysomaiset

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, jäsenet, kokemusasiantuntijat, läheiset ja omaiset, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Keskusliiton käyntiosoite

    Meritullinkatu 4 B 10, Helsinki

Yhteystiedot

Kotikunta: Rovaniemi
Sähköposti:
info.lapinmielenterveysomaiset@gmail.com

Lisätietoa verkossa

FinFami ry

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi

Keskusliiton käyntiosoite

Meritullinkatu 4 B 10