Lapin mielenterveysomaiset – FinFami

Kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu. On tärkeää, että myös omaiset saavat tukea, kun joku heidän läheisistään sairastuu psyykkisesti. Omaisella on merkittävä rooli sairastuneen tukemisessa. Jos hän ei itse saa tarvitsemaansa tukea, välittämisestä muodostuu liian suuri taakka, joka voi johtaa omaan uupumiseen.

FinFami on järjestö, joka antaa tukea ja toivoa kaikille mielenterveysomaisille. Järjestö tarjoaa mm. neuvontaa, vertaistukea, koulutusta ja virkistystä, joilla tuetaan mielenterveysomaisten hyvinvointia. Lisäksi järjestö tekee töitä mielenterveysomaisten yhteiskunnallisen aseman parantamiseksi.

FinFamilla on paikallisyhdistyksiä eri puolella Suomea, mutta tähän saakka toimintaa ei vielä ole ollut Pohjois-Suomessa. Tilanne on onneksi nyt parantumassa, kun FinFami laajentaa toimintaansa Lapin alueelle. Syksyllä 2017 FinFami aloittaa toiminnan järjestämisen Rovaniemellä. Tarkoituksena on perustaa täysin oma yhdistys järjestämään mielenterveysomaisten jaksamista ja hyvinvointia tukevaa toimintaa.

Jos haluat olla mukana tekemässä tärkeää työtä Lapin mielenterveysomaisten hyväksi tai jos olet itse omainen, joka kaipaa mukaan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä! Yhdessä olemme enemmän.

Liity myös Lapin mielenterveysomaiset – FinFamin tiedotuslistalle. Se onnistuu tämän linkin kautta.

Lisätietoja:

Arto Bäckström
p. 0456428510
arto.backstrom(at)finfami.fi

Toimiala

Omais- ja läheisyhdistykset

Teemat

omaistoiminta, kokemusasiantuntijuus, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, mielenterveys, vapaaehtoisuus, sosiaali ja terveys

Avainsanat

mielenterveysomaiset

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, jäsenet, kokemusasiantuntijat, läheiset ja omaiset, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Keskusliiton käyntiosoite

Meritullinkatu 4 B 10

Osoitteet

  • Keskusliiton käyntiosoite

    Meritullinkatu 4 B 10, Helsinki

Yhteystiedot

Sähköposti:
arto.backstrom@finfami.fi
Puhelin: 0456428510

FinFami ry

Liity FinFamin Lapin tiedotuslistalle

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn