Lapin Partiolaiset ry

Lapin Partiolaiset ry on partiopiiri, joka tukee alueensa lippukuntien eli paikallisyhdistysten toimintaa. Piirissämme on 31 lippukuntaa aina Utsjoelta Simoon ja Pellosta Savukoskelle, toimivia näistä on 21. Jäseniä on yhteensä noin 1000 (14.5.2014).

Piirin tarkoituksena on edistää toiminta-alueensa partiolaisten myönteistä kokonaiskehitystä. Se pyrkii kasvattamaan terveitä, sosiaalisen vastuunsa tuntevia yksilöitä. Tähän sisältyy myös yksilöiden valmiuksien kehittäminen siten, että he pystyvät luovasti toimimaan yhteiskunnassa.

Piiri toimii Suomen Partiolaiset ry:n jäsenjärjestönä ja pyrkii toteuttamaan tarkoitustaan partiokasvatuksen muodoin, joihin kuuluvat kansainvälinen-, kulttuuri-, raittius-, uskonnollinen- ja yhteiskunnallinen kasvatus ja joita toteutetaan johtajakoulutuksessa, kokouksissa, kursseilla, leireillä, retkillä ja ikäkausittain toteutetussa partio-ohjelmassa. Piirin harjoittamassa uskonnollisessa kasvatuksessa noudatetaan Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ja Suomen ortodoksisen kirkon tunnustusta ja muuta uskontoa tunnustaville partiolaisille varataan mahdollisuus saada oman tunnustuksensa mukaista kasvatusta. Piiri on puoluepoliittisesti sitoutumaton.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Nuorisoyhdistykset

Teemat

retkeily ja vaellus, uskonnot, kirkolliset tehtävät ja katsomukset

Asiasanat

retket, leirit, uskonnot, kulttuuri

Kohderyhmä

vapaaehtoiset, jäsenet, asiakkaat

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Piiritoimisto

    Rajajääkärinkatu 3 A 1, 96100 Rovaniemi

Yhteystiedot

Sähköposti:
lappi(at)partio.fi
Puhelin: 040 833 8556

Lisätietoa verkossa

www.lappi.partio.fi

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi, Enontekiö, Muonio, Kittilä, Kolari, Pello, Ylitornio, Tornio, Tervola, Keminmaa, Kemi, Simo, Utsjoki, Inari, Sodankylä, Savukoski, Kemijärvi, Posio, Ranua

Piiritoimisto

Rajajääkärinkatu 3 A 1, 96100 Rovaniemi