Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry on siirtynyt pandemian vuoksi osaksi etätöihin. Tämän vuoksi käyntiosoitteessa ei välttämättä ole aukioloaikoina ketään paikalla, jos haluat tulla vierailemaan. Ota yhteyttä puhelimitse 040 189 6680 tai sähköpostitse info(at)lappilaiset.fi varmistaaksesi henkilöstön paikallaolo.

Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen tarkoituksena on edistää kansalaisten hyvinvointiin tähtäävää sosiaali- ja terveyspolitiikkaa erityisesti aluenäkökohdat huomioon ottaen. Yhdistys toimii tasa-arvoisuuden ja sosiaalisten perusoikeuksien toteuttamiseksi ja kansalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien lisäämiseksi.

Yhdistys kehittää alueellisen, valtakunnallisen ja kansainvälisen sosiaali- ja terveyspolitiikan välistä yhteistyötä, tekee sosiaali- ja terveysalan selvityksiä ja aloitteita, harjoittaa alaan liittyvää viestintää, julkaisutoimintaa ja kehittämistoimintaa, harjoittaa tutkimustoimintaa ja antaa neuvontaa. Yhdistys edistää alalla toimivien keskinäistä vuorovaikutusta sekä kansalaisjärjestöjen ja julkishallinnon yhteistyötä tukemalla verkostotyöskentelyä. Yhdistys tuottaa tietoa ja lisää osaamista järjestämällä alueellisia, maakunnallisia ja kansallisia koulutuksia.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Yhdistys, Monialayhdistykset

Teemat

sosiaali ja terveys, muu, viestintä, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys, terveys, hyvinvointi, tasa-arvo, asiantuntija, hyvinvointikertomustyö, järjestöille, ihmisille, lappilaiset.fi, tiedontuotanto

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, jäsenet, kokemusasiantuntijat, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Kansankatu 13 A 28, 6. krs.

Yhteystiedot

Kotikunta: Rovaniemi
Sähköposti:
info@lappilaiset.fi
Puhelin: 040 040 3659

Lisätietoa verkossa

Lappilaiset.fi

Facebook
Twitter
YouTube

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi, Enontekiö, Inari, Salla, Kemi, Savukoski, Kemijärvi, Simo, Keminmaa, Sodankylä, Kittilä, Tervola, Kolari, Tornio, Pello, Utsjoki, Posio, Ylitornio, Ranua, Pelkosenniemi, Muonio

Kansankatu 13, Rovaniemi, Suomi