Luotolan Nuoret ry

LUOTOLAN NUORET RY on toiminut vuodesta 1973 lähtien Kemin alueen lasten ja nuorten harrastustoiminnan järjestäjänä. Luotolan Nuorten toiminta perustuu Setlementtiarvoihin. Luotolan Nuoret tarjoaa tekemistä kaiken ikäisille!

Luotolan Nuoret järjestää kerhoja Hepolan koulun tiloissa sekä salissa. Nettisivuillamme olevasta listauksesta näet mitä kerhoja tällä hetkellä on käynnissä. Kokkikerhoihin pääsee vain ilmoittautumisen kautta. Jos kysyttävää ota yhteyksiä: Anssi Ruohonen 040 140 7949. www.luotolannuoret.fi

Perheystävällinen työpaikka ajaa kaikkien etua

Väestöliitto lanseerasi Perheystävällinen työpaikka -ohjelman ja me olemme toimineet ohjelmassa pilottikumppanina. Väestöliitto myönsi Luotolan Nuoret ry:lle tunnuksen käyttöön loppuvuodesta 2017.

HALUATKO KERHO-OHJAAJAKSI?
Etsimme ohjaajia mm. liikunta-, askartelu-, näytelmä- ja temppukerhoihin. Kerho-ohjaajilta edellytetään reipasta asennetta, vähintään 14 vuoden ikää ja osallistumista kerho-ohjaajakoulutukseen. Aktiiviset kerho-ohjaajat saavat osallistua laadukkaisiin koulutus- ja virkistystapahtumiin, jotka järjestetään yhdessä Rovalan Nuorten ohjaajien ja Setlementtiliiton pohjoisen alueen kanssa. Lisätietoja Anssi Ruohonen 040 140 7949, etunimi.sukunimi@luotolannuoret.fi.

MIKÄ ON LAPPICUP?

LappiCup on vuosittain järjestettävä urheilullinen nuorisotapahtuma, johon sisältyy neljä salibandyturnausta eri paikkakunnilla. Turnaus on tarkoitettu kuntien, seurakuntien ja setlementtien joukkueille. Joukkueet max 12+1 hengen joukkueet, kentällä pelipaikasta riippuen 5+1 tai 4+1. Kemin otteluiden tuomaroinnista vastaa Sastamolo Kings.

TOIMINTAKESKUS SIIPI eli Hepolan nuorisotila sijaitsee Hepolan kaupunginosassa koulun yhteydessä. Nuokulle voit tulla pelaamaan pingistä, biljardia, pleikkaria tai ihan vaan hengailemaan ja tapaamaan kavereita. Nuorisotilalla järjestetään tapahtumia ja esimerkiksi pitsailtojen, kokkailun ja muun yhdessä tekemisen lomassa voi oppia myös hyödyllisiä taitoja.

Kaveriksi lapselle tai nuorelle!    

Onko sinulla tunti viikossa ylimääräistä aikaa hyvän tekemiseen? Haluaisitko olla kaverina ja tukena kasvavalle lapselle tai nuorelle? Etsimme vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneita naisia ja miehiä toimimaan aikuiskaverina merilappilaiselle peruskouluikäiselle lapselle tai nuorelle. Toiminta laajenee vuoden 2018 alussa Kemin lisäksi Tornioon, Simoon ja Keminmaalle.

Tarvitseeko lapsesi elämäänsä yhden turvallisen aikuisen lisää? Voisiko Aikuiskaveri rikastuttaa kasvavan nuoren elämää? Me kutsumme heitä Aikuiskavereiksi, mutta he voivat olla vaikka Varamummoja, Lainakummeja tai Isoveljiä. Nimestä viis, lapsia ja nuoria varten he ovat olemassa. Lue lisää: www.isoiso.fi.

”YHDESSÄ OLEMME ME”

Hepolan koulu ja Luotolan Nuoret Ry on tehnyt pitkään yhteistyötä, ja aivan uusin yhteistyömuoto on koulunuorisotyö. Hepolan ja Takajärven koululla työskentelee ihan oma koulunuorisotyöntekijä. Lisätietoa.

Perheet Keskiöön! -järjestöagentti Luotolan Nuorille

Lastensuojelun Keskusliiton Perheet Keskiöön -hanke on startannut vuoden alussa. Luotolan Nuoret saivat Lapin järjestöagentin tehtävät hoitaakseen seuraavan kahden vuoden ajaksi. Järjestöagentin tehtävänä on pitää huoli kolmannen sektorin äänen kuulumisesta ja osaamisen huomioimisesta eritoten maakunnallisen perhekeskuksen suunnittelussa ja toimeenpanossa. Lue lisää: LSKL:n sivulta.


Toimiala

Harrasteyhdistykset, Lapsi- ja perheyhdistykset, Nuorisoyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kerhot, lapsuus ja perhe-elämä, nuoruus, vapaaehtoisuus, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

lapset ja nuoret, miehet, naiset, opiskelijat, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), kaikenikäiset

Osoitteet

  • Osoite

    Rytikatu 4, 94830 Kemi

Yhteystiedot

Kotikunta: Kemi
Sähköposti:
anssi.ruohonen(at)luotolannuoret.fi
Puhelin: 040 140 7949

Lisätietoa verkossa

Luotolan Nuoret ry

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Kemi, Keminmaa, Simo, Tornio

Osoite

Rytikatu 4, Kemi, Suomi